gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 22  
»Bugün 1998  
»Toplam 15064437  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.129.249.105
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ÜLKÜCÜLÜĞÜN PAZARLIĞI OLMAZ

ÜLKÜCÜLÜĞÜN PAZARLIĞI OLMAZ

Tarih 25 Eyl?l 2013, 22:11 Editör

Anamur Belediye Başkanı aday adayı Ramazan YALÇIN; istişare toplantılarına Ülkü Ocaklarıyla devam etti.

                   ÜLKÜCÜLÜĞÜN PAZARLIĞI OLMAZ

 

         Anamur Belediye Başkanı aday adayı Ramazan YALÇIN; istişare toplantılarına Ülkü Ocaklarıyla devam etti.  Ülkü Ocakları'nın 21 Eylül 2013 akşamı yapılan yönetim toplantısına katılan Anamur Belediye Başkanı aday adayı Ramazan YALÇIN ile Ülkü Ocakları Başkanı Erkan ÖZATEŞ ve Yöneticiler yaklaşık iki saat sohbet etti.

 

         

 

        Anamur Belediye Başkanı a.adayı Ramazan YALÇIN konuşmasında:’ ’Burası benim kendi yuvam, ben Ülkü Ocaklarında doğdum, orada büyüdüm, ülkücü kimliğimi ve karakterimi orada kazandım. Türk-İslam ülküsünü, iman-ahlak ve faziletini, saygıyı, sevgiyi hep burada yüreğime nakşettim. Siyasetimde de, ticaretimde de, aile hayatımda da hep ülkücü duruşumu gösterdim. Ülkü Ocakları bizim olmazsa olmazımızdır. Sizler var olduğunuz sürece; bu ocaklar ilim-irfan yuvası olmaya devam ettiği sürece bu kutsal dava ebediyen yaşayacaktır. Lütfen değerinizi biliniz, değerinizi düşürtmeyiniz. Ülkünüzü ve Ülkücülüğünüzü pazarlattırmayınız. Sizlere güveniyor, başarılı çalışmalarınızın devamını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

 

        Ramazan Ayı içinde yapmış olduğumuz MHP Genel Merkezi ziyaretinde bizatihi Muhterem Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ Bey’in talimatları gereği Anamur’da Belediye Başkan Adaylıkları ile ilgili bir çalışma başlatmıştık. Yapılan çalışmalarda Ören Belediye Başkanımız Aziz DOLUOĞLU ile Mimar Akif DEMİR arkadaşımızın dosyaları teslim alınmıştı. Benim aday olmam yönünde de gerek teşkilat yöneticilerimiz ve gerekse parti ileri gelenlerimizin, kamuoyunun yoğun baskısı vardı. Ancak ben teşkilat başkanıydım ve Saygıdeğer Genel Başkanımızın ‘’Başarılı teşkilatları bozmayın’’ talimatını da iyi bildiğim için herhangi bir girişimde bulunmadım, bu sebeple de daha önceki süreçte adaylıkla ilgili istişarelerde bulunmadım.

 

         

 

         Ancak Muhterem Genel Başkanımızın ‘’Ben ülkücünün göreve talip olmasından onur duyarım, sizin dosyanızı teslim alıyorum; komisyon üyesi arkadaşlara da dosyanızı bizzat veriniz, yolunuz ve bahtınız açık olsun. Camiamız ve hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun…’’demesi üzerine ben de adaylık müracaatımı bizzat Saygıdeğer Genel Başkanıma takdim ettim.

 

         Bu süreçten sonra ben de kırmadan, dökmeden Anamur’a, camiamıza ve sizlere daha iyi hizmet edebilmek adına siyasi çalışmalarıma yeni bir yön verdim. Ben hiçbir zaman bölen, yıkan olmadım ve olmayacağım. Herkes bizim vatandaşımız ve herkesin güvenine talibim.25 yıllık siyasi ve 20 yıllık hekimlik- ticari geçmişim en güzel referansımdır. 

 

         

 

        Ben yapılan güzel işlerin takipçisi,yapılamayanların öncüsü olacağım inşallah. Memleketimiz için taşı taş üstüne koyanlardan Allah razı olsun. Yüce Allah Anamur’a, davama iyi hizmetler yapabilmeyi, şehitlerimizin kemiklerini sızlattırmamayı ve kul hakkından korunmayı nasip eylesin ve hepimizi vebalden korusun.

 

      Bizim dünümüz nasılsa,bugünümüz aynıdır,yarınımız da inşallah aynı kalacaktır.Bu güne kadar olduğu gibi de bundan sonra da Teşkilatımın ve  Ülkü Ocaklarımızın emrinde olmaya devam edeceğim, kendi alın terimizden  desteğimizi sürdüreceğim..’’dedi.

 

         Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Erkan ÖZATEŞ de  yaptığı konuşmada; ‘’Daha 10 gün önce İlçe Başkanımızdı ve biz kendisiyle göreve geldiğimden beri devamlı istişare halindeyiz. Kendisini yıllardır tanırım, ülkücülüğünü ve teşkilatçılığını hep örnek aldık. Ocak Başkanlığında olduğu gibi İlçe Başkanlığında da çok başarılı hizmetleri sebebiyle Ramazan Başkanıma şükranlarımı sunuyorum. Bugün Anamur Belediye Başkanlığına a.adayı olarak aramızdalar, kendilerine çıktıkları bu kutsal yarışta başarılar diliyoruz. Ülkücülük görev adamlığıdır. Ben ve Yönetim Kurulum kendisinin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Ben Ramazan Başkanımın teşkilatları bir arada toplamaya yönelik, ekonomik sıkıntıları olmayan,kendi çarkımızı kendimizin döndürebileceği  parti-ocak-misafirhane-konferans salonu gibi bir kompleks projesinin olduğunu biliyoruz. İnşallah güzel düşüncelerinizi hayata geçirirsiniz.

 

        

 

        Yaklaşan yerel seçimlerde bu yarışta ben de varım diyen, adaylık başvurusunda bulunan tüm adaylar ülkücü kimlikleri ile bizim için çok değerlidir.

 

         Biz Ülkü Ocakları olarak; hiçbir adaydan tarafa değiliz. Daha önceki bir ziyarette bazı gazete ve internet sitelerinde ‘’Ülkü Ocaklarının Taraf Olduğu’’ yönündeki haberler şehven yapılmıştır. Ancak; yalanlama yazmak camiamıza zarar verir diye de herhangi bir açıklamada bulunmadık. Biz adaylık hususunda Genel Merkezimizin işaret edeceği aday kim olursa olsun, adayımızın arkasında duracağız. Hep beraber çalışmalara devam edeceğiz,hayırlısı ne ise o olsun…’’dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi