gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 9  
»Bugün 831  
»Toplam 15041801  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.117.182.179
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Yaşar Yiğit'in Mutlu Günü

Yaşar Yiğit'in Mutlu Günü

Tarih 16 Eyl?l 2013, 23:49 Editör admin

Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Görevlisi Yaşar Yiğit'in oğlu Mehmet Barış eşi Elçin ile mutluluğa adın attı.

      Anamur Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personellerinden Yaşar Yiğit’in oğlu Mehmet Barış, Elçin Özkan ile mutluluğa adım attı.

    Anamur Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen muhteşem düğün töreninin açılış konuşmasını Belediye Meclis Üyesi Emekli Öğretmen Tahir Şeref yaptı.


     Yaşar Yiğit ve Fazilet Çulha ile dünürleri misafirleri kır düğününün yapıldığı salonun kapısında tüm nezaketleriyle karşıladılar. Gelin ve damadın salona girişi muhteşem bir havai fişek gösterisi eşliğinde gerçekleşti. Sosyal tesis gelin gibi süslenirken genç çiftin mutluluklarına eşlik etmeye gelen misafirler ilk danslarında Damat Barış ve Gelin Elçin'i dakikalarca alkışladılar. Gelin Elçin Özkan, güzelliği ile, damat Mehmet Barış ise yakışıklığı ile gözleri kamaştırdı.

     Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve CHP belediye Başkan Adayı Suphi Alp düğüne katılan ünlü simalar arasındaydı. Yaşar Yiğit'in mesai arkadaşları salonu doldururken kendisineyle aynı müdürlükte görev yapan Anamur Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Tanrıverdi ve Basın Sorumlusu Muhammed İbrahim Arıkan sahnede genç çifti ve Yaşar Yiğit'i bir an olsun yalnız bırakmadı.


    Düğünde, Şafak ve ekibi’nin çaldığı birbirinden güzel yöresel halk oyunları eşliğinde, Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin öncülüğünde  Belediye Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi yetişkinler gurubu halk oyunları ekibi oynadıkları oyunlarla davetlilerden büyük alkış aldılar.  Gecenin ilerleyen saatlerinde ise gönüllerince eğlenen davetlileri biran olsun yalnız bırakmayan Gelinin ailesi Nahide- Bektaş, Özkan ve Damadın ailesi Fazilet Çulha- Yaşar Yiğit ailelerinin yakın dostları ve akrabaları genç çiftleri sahnede de yalnız bırakmadılar.

     Muhteşem düğün töreni gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Biz de gazeteanamur.com ailesi olarak genç çifti tebrik ediyoruz.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EĞLENCE - MAGAZİN

MERSİN FESTİVALİN TARSUS AYAĞINDA CAZ KONSERİ

MERSİN FESTİVALİN TARSUS AYAĞINDA CAZ KONSERİ Tarsus Amerkikan Koleji Konferans Salonu'nda, Hakan Ali TOKER Caz Faslı Konseri gerçekleştirildi.

ERDEMLİ'DE 2. GEMİ PARK KURULDU

ERDEMLİ'DE 2. GEMİ PARK KURULDU Erdemli Belediyesi, ilçe merkezi ve diğer mahallelerde park atağına geçti.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi