gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 22  
»Bugün 196  
»Toplam 15064719  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.227.190.93
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANAMUR'U TEKRAR ALACAĞIZ

ANAMUR'U TEKRAR ALACAĞIZ

Tarih 09 Eyl?l 2013, 22:38 Editör

MHP Anamur İlçe Başkan Vekili yapılan yemekli istişare toplantısıyla ilgili açıklamalar yaptı...

                ANAMUR’U TEKRAR ALACAĞIZ

MHP Anamur İlçe Başkan Vekili Hikmet NARCI yapılan yemekli istişare toplantısıyla ilgili açıklamalar yaptı…

Açıklama aynen şöyledir:

        MHP Anamur İlçe Teşkilat Yöneticileri, Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş, Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit, Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Sayın Ahmet BUKAN Bey ve Saygıdeğer eşleriyle beraber öğle yemeğinde bir araya gelip, bir değerlendirme toplantısı yaptık.

         

         Yönetim Kurulu Üyelerimizin Anamur’da olanlarının tam kadro katıldığı yemekli istişare toplantısında Anamur’da seçimi tekrar kazanmak için neler yapmak ve neleri yapmamak gerektiği masaya yatırıldı.

          Anamur Belediye Başkanı Aday Adayımız Ramazan YALÇIN : “Yemekli istişare toplantımıza katılmanızdan dolayı başta Ahmet BUKAN ağabeyime, eşleri hanımefendiye, siz değerli Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kolları Başkanımıza, Değerli Ülkü Ocakları Başkanımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu bir veda yemeği değil, tam aksine daha sıkı sarılma, saflarımızı sıklaştırma, birlik ve beraberliğimizi pekiştirme yemeğidir. Ben sizlerin bana İlçe Başkanı olarak 2009’dan bu güne kadar olduğunuz mükemmel destekten  dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dün ne isek bugün de aynıyız. Bugün ne isek de yarın aynı kalacağımızın sözünü veriyorum. Hayırlısı ise; Anamur’a ve sizlere daha iyi hizmet edebilmek için Anamur Belediye Başkanlığına aday oldum. Yüce Allah vebalden uzak,4500 şehidin kemiklerini sızlatmayacak, kul hakkına girmeyecek hizmetleri hep beraber yapmamızı nasip eylesin inşallah; aksi olacaksa, hayırlı değilse nasip eylemesin inşallah. Anamur’a, halkımıza hizmet eden, taşı taş üstüne koyan herkesten Allah razı olsun. Ben inanıyorum ki; bu birlik ve beraberlikle biz Anamur’u tekrar ve daha güçlü alacağız inşallah…’’dedi.

           

          Türk  Parlamenterler Birliği Başkanı Ahmet BUKAN Bey de : “Ramazan Başkanımıza bu güzel organizasyonda bizleri İlçe Teşkilatımız, Ocak ve  Kadın Kolları Başkanımızla bir araya getirdiği için çok teşekkür ederim.Her ülkücünün kendisine bir hedef koyması, ’’Ben İlçe Başkanı, Belediye Başkanı, İl Başkanı, vekil, bakan hatta Başbakan olacağım..’’diyerek kendisini yetiştirmesini ve yeri geldiğinde de ben de varım demesi gerektiğini söyledi. Bu bağlamda Sayın son İlçe Başkanımız ve Belediye Başkanı aday adayımız Ramazan YALÇIN kardeşimin çıktığı yolun hayırlı ve uğurlu olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Anamur’u merkeziyle, beldeleriyle, köyleriyle çok iyi bildiği ve teşkilatın her kademesinde davamıza hizmet ettiği için pek fazla hata yapmayacağını da ümit ediyorum. Kırmadan dökmeden çok çalışmalıyız, Anamur’u ve Mersin’i muhakkak almalıyız, bu bizim için, ülkemiz için çok önemli. Görüyorum ki; şu samimi atmosfer de onu gösteriyor ki; başarmanıza hiçbir  engel yok…’’dedi.

          

          Başkan vekili Hikmet Narcı ise;  “Pazartesi akşam inşallah yeni ilçe başkanımızı seçeceğiz, aynı birlik ve beraberlikle yolumuza devam edeceğiz. MHP’den, bizden kimse ayrışma beklemesin…’’dedi

          Ülkü Ocakları Başkanımız Erkan Özateş ‘de ‘’Biz Teşkilatın emrinde, Genel Merkezimizin emrindeyiz. Gönlümüz Ocağı ve davayı bilen bir yapı ile daha rahat bir seçim alabileceğimiz yönündedir. Bizler kimsenin düşmanı da değiliz, emir eri de. Genel Merkezimizden gelecek adayımız etrafında kenetlenmek mecburiyetindeyiz. Bütün adaylarımıza ve Ramazan Başkanımıza başarılar diliyorum…’’dedi.

           

          Kadın Kolları Başkanımız Alime Yiğit de’’ Kadınların siyasette daha aktif olması gerekiyor, bu aşamada çalışmalar yapmalıyız. Teşkilatımızın yanında ve emrindeyiz. Bu organizasyon için Ramazan başkanıma ve bütün katılımcılara teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum..’’dedi….

          Bütün katılımcılar BİRLİK-BERABERLİK İÇİNDE ANAMUR’U ALMA sözü vererek, toplantıyı sonlandılar…

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi