gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 28  
»Bugün 1555  
»Toplam 15063994  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.222.179.186
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başkan Türe Anamur Türkav'da

Başkan Türe Anamur Türkav'da

Tarih 09 Eyl?l 2013, 22:39 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe istişare ziyaretlerine devam ediyor...

                       Başkan Türe Türkav'da

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe istişare ziyaretlerini sürdürüyor.

İlk ziyaretini Anamur Ülkü Ocakları’na yapan, Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş ve Yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Mehmet Türe haftasonu da TÜRKAV’ı ziyaret etti. Türkiye Kamu Çalışanları Anamur Temsilciliği’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Türe Başkan Veli Savcı ve Yönetim Kurulu ile istişarede bulundu. Belediye Başkanı Türe 4 buçuk yılda hayata geçirilen projeler hakkında Türkav Başkanı ve Yönetim Kurulu’nu bilgilendirdi.

Hanımeli İhtiyaç Bankası, Belediye Sosyal Tesisleri, Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi, Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Kapalı Pazaryeri, Şehit Uzman Çavuş Serkan Angay Üstgeçidi, Süryapı Anamur Evleri, Yeni Cumhuriyet Meydanı, 10 Yeni Çocuk Parkı, 10 Yeni Spor Parkı, iskele Yolu, Stadyum Yolu, M.Akif Ersoy Caddesi, Ak-Cami Antalya Asfaltı Arası Parke Yol, Kalınören Asfaltlama, Esentepe Asfaltlama, Yıldırım Beyazıt Parke, Bozdoğan Asfaltlama, Yeni Alınan Et Nakil Aracı, Sokak Süpürme Aracı, 2 Yeni Otobüs, Cenaze Nakil Aracı, Otobüslerde Kartlı Sistem, Dijital Su Sayaçları, Geri Dönüşüm Tesisi, Tarihi Konak Restorasyonu, Mini Çarşı, Çay Bahçelerinin Düzenlenmesi, Sahile 10 Adet Büfe, Engelliler Derneğinin kuruluşuna öncülük, Sanayi Sitesi Altyapı ve Parke Çalışması, 1500 yeni çöp konteynırı Mehteran Takımı Kurulması, Kardeş Kent, Trafoların Boyanması, Billboardların yenilenmesi, şehrin Antalya girişine Muz ağacı heykeli, Otobüs Duraklarının Yenilenmesi, Belediye Toplantı Salonu, 3000 bank üretimi, Anamur Belediyespor’un başarısı ve diğer çalışmalarla ilgili detaylı bilgilendirdi. Meclisten karar alınarak geçen Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili de bilgi veren Başkan Mehmet Türe ihaleye çıkılarak bir an önce Anamur’a kazandırılması için tüm gayreti göstereceklerini ifade etti.

 

 

Belediye Başkanı Mehmet Türe adaylık konusunda henüz kararını vermediğini, bu tarz toplantılar ile istişarelerde bulunarak nihai kararını vereceğini söyledi.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten Türkav Başkanı Veli Savcı 4,5 yılda önemli hizmetlerin yerine getirildiğini söyledi.

Ziyareti dolayısıyla Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye teşekkür eden Başkan Veli Savcı Türkav ile Anamur Belediyesi’nin 4,5 yıl boyunca uyumlu bir çalışma sergilediğini, birçok çalışmaya ve etkinliğe birlikte imza atıldığını kaydetti.

 

 

Ziyaret sonrası Türkav Başkanı Veli Savcı ve Türkav Yöneticileri Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye başarı dileklerinde bulundular.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi