gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 22  
»Bugün 212  
»Toplam 15064735  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.108.9
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başkan Türe'den Ülkü Ocaklarına Ziyaret

Başkan Türe'den Ülkü Ocaklarına Ziyaret

Tarih 07 Eyl?l 2013, 19:12 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE adaylık açıklaması öncesi ziyaretlerini sürdürüyor...

Başkan Türe  İlk Ziyaretini Ülkü Ocaklarına Yaptı

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE adaylık açıklaması öncesi ziyaretlerini sürdürüyor…

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı basın açıklamasında 'Henüz aday adaylığı kararımı vermedim, 1 Eylül'den sonra ilk olarak Parti tabanım, vatandaşlarımız ve Ülkü Ocakları'mızın, Türkav ve Kamusen İlçe Temsilciliklerinin, MHP Kadın Kolları İlçe Yönetimimiz'in, MHP İlçe Teşkilatım'ın, Mersin MYK Üyemiz, Mersin Milletvekillerimiz, Genel Başkan Yardımcılarımız ve son olarak da MHP Genel Başkanımız Sn. Dr.Devlet Bahçeli'nin görüş ve emirlerini alacağım, daha sonra aday adaylığı kararımı açıklayacağım' diyen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ilk ziyaretini Anamur Ülkü Ocakları'na gerçekleştirdi.

         

Anamur Ülkü Ocakları'nın 4 Eylül 2013 akşamı yapılan yönetim toplantısına katılan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş ve Yöneticiler bir süre sohbet etti.

 

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe konuşmasında 'Bundan 1 hafta kadar önce aday adaylığı açıklaması için İlk olarak Ülkü Ocakları'nı ziyaret edeceğimi söylemiştim, şimdi bu ziyaretimi gerçekleştiriyorum. İlk ziyaretimi Ülkü Ocaklarımız'a yaparak görüşlerini almak istedim çünkü bizler Ülkü Ocaklarıyla varız. Ülkü Ocakları gençliğimizin İman, İhlas ve Fazilet ışığıdır. Ülkü Ocakları ilim ve irfan yuvalarıdır. Ülkü Ocakları, Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli'nin emrinde Türk-İslam Ülküsünün yılmaz savunucusudur. Ülkü Ocakları ülkemizin geleceğine yön verecek güçlü kadroların yetiştirildiği Hoca Ahmet Yesevi ocaklarıdır. Bu vesileyle ben de ilk ziyaretime Ülkü,İman ve Ahlak ışığının kaynağı Ülkü Ocaklarını ziyaretle başladım. Ülkü Ocaklarımızla gurur duyuyoruz. Görevi devraldığından bu yana Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş'in ve Yönetim Kurulu'nun çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi de bundan sonra da Ülkü Ocaklarımızın emrinde olmaya devam edeceğiz, desteğimizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle kendilerine herşeyimizi borçlu olduğumuz, Ülkü güllerimizi, Ülkücü Şehitlerimizi ve Anamurlu Ülkücü Şehit Lütfi Özdemir'i de rahmetle anıyorum.' dedi.

 

 

 

Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş yaptığı konuşmada; 'Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Türe'ye ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Ülkücülük görev adamlığıdır. Ben ve Yönetim Kurulum kendisinin çalışmalarını 4 yıldır takdirle karşılıyoruz. Anamur'a birçok modern projeye MHP'li bir Belediye Başkanı'nın imza atmış olması hasebiyle ayrıca gurur yaşıyoruz. Kendisinden Allah Razı Olsun, Anamur Ülkü Ocakları'na her daim destek olmuştur. Yalnızca Anamur değil, Gülnar, Erdemli, Aydıncık, Mut Ülkü Ocaklarına da yaptığı destekleri biliyoruz. Ülkü Adamlığı da zaten bu şekilde davranmasını gerektirir. Çalışkan, sevilen bir belediye başkanı olduğunu, halkın desteğini aldığını, söz verdiği projelerin %90'ını yerine getirdiğini ifade etmek istiyoruz. Anamur Ülkü Ocakları bir Belediye Başkanı olarak 2014 Mart ayına kadar Mehmet Türe'nin arkasındadır. Yaklaşan yerel seçimler için demokratik bir siyasi parti olan Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday olmayı düşünen yada aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm adaylar Ülkücü Kimlikleri ile bizim için çok değerlidir. Hangisi olursa olsun, Adaylığı kesinleşen arkadaşımızın arkasında duracağız.' dedi.

 

İçilen çay ve yapılan sohbetlerin ardından Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yaptığı değerlendirmede bundan sonraki ziyaretlerini Kamusen-Türkav, MHP Kadın Kolları ve MHP İlçe Teşkilatına yapacağını ve aday adaylığı için kararını vereceğini, aday adaylık başvurusunu da MHP İlçe Teşkilatına yapacağını belirtti.

                              

Ülkü Ocakları çıkışında Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe hatırasını yaşatmak için tamir ettirdiği, daha önce Ülkü Ocakları Yöneticiliği yapmış ve Ülkü aşkıyla dikkat çeken engelli Rahmetli Hüseyin Bozdemir (Alperen Büfe)'in engelli aracını Anamur Ülkü Ocakları'na emanet etti. Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş de 'Rahmetli Ülküdaşımız, ağabeyimizin anısını yaşatmak için emanet edilen bu araca sahip çıkacağız' dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi