gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 42  
»Bugün 193  
»Toplam 15042380  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.147.42.168
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Kocamaz Aşkı Alanlara Sığmadı

Kocamaz Aşkı Alanlara Sığmadı

Tarih 24 Temmuz 2013, 10:45 Editör admin

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Burhanettin Kocamaz Anamur'da muhteşem karşılandı.

    Tarsus Belediye Başkanı, Çukurova Belediyeler Birliği Başkanı ve Milliyetçi hareket Partisi Mersin Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Başkan Burhanettin Kocamaz, Ramazan ayı boyunca Mersin ve ilçelerinde verdiği iftar yemeğine Anamur'da verdiği 3500 kişilik iftar yemeği ile devam etti.

     İftar programı için sabah saatlerinden itibaren Anamur Yeni Cumhuriyet Meydanı gelin gibi süslenirken alana ses sistemleri, sinevizyon sahnesi, ve Başkan Kocamaz’ın 20 yıllık hizmetlerini içeren görsel resim sergisi panoları yerleştirildi. Anamur'da yoğun sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Kocamaz, burada Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve MHP Anamur İlçe Başkanı Ramazan Yalçın ile birlikte masaları tek tek dolaştı, iftara katılan tüm vatandaşlara hoş geldiniz dedi.

     Tarsus Hoş Seda İlahi Grubu’nun seslendirdiği ilahilerle başlayan İftar programı ezan okunması ve oruçların açılmasıyla devam etti. Özenle hazırlanan iftar yemekleri masalarda ve porselen tabaklarda sunuldu. Yenilen yemekten sonra 8 yaşında küçük bir kız çocuğu yemek duası yaptırdı.

     Gecenin açılış konuşmasını yapan MHP Anamur İlçe Başkanı Ramazan Yalçın, konukların Ramazan ayını kutlarken, 2014 yerel seçimlerinde Anamur başta olmak üzere Mersin Büyükşehir dahil tüm ilçeleri alacaklarını kaydetti.

     MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Burhanettin Kocamaz sahneye geldiğinde ise meydan alkış sesleriyle inledi. Başkan Kocamaz 20 yıldır Tarsus halkına hizmet ettiklerini, 2014 yerel seçimlerindne sonra tüm Mersin'e hizmet edeceklerine inandıklarını söyledi.

     Anamurluların Ramazan ayını kutlayan Başkan Kocamaz, 20 yıllık Tarsus tecrübesinde sonra bu ilgi ve birikimleri Mersin geneline yaymaya karar verdiklerini kaydetti.

     Başkan Kocamaz, "Cenab-ı Allah nasip ederse Mersin geneline, Anamur'dan Çamlıyayla'ya kadar topluca hizmet etmek için besmeleyi çektik, yollara düştük. İlk hareketi Anamur'dan başlattık.  Kocamaz; "Tohum saç, bitmezse toprak utansın, hedefe varmayan mızrak utansın, hey gidi küheylan sen koşmana bak, çatlarsa doğuran kısrak utansın" dedik ve büyükşehir'e talip olmak üzere yola çıktık. 16 Kasım 2012 tarihinden itibaren Mersin'in tamamını dolaşıyoruz. Mersin'in Tarsus arası 25 km. Tarsus, Allah’a binlerce kere şükür ki 20 yıldır bir barış, bir güven, bir huzur, bir kardeşlik şehirdir. Ama hemen onun yanıbaşındaki Mersin için aynı şeyleri söylememiz maalesef mümkün değil. Bizim olduğumuz yerde sevgi olur, saygı olur, barış huzur olur ve kardeşlik olur. Dolayısıyla çıktığımız bu kutsal yolculukta herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bizim olduğumuz yerde kavga ve dövüş olmaz, bizim olduğumuz yerde yalan, dolan olmaz. Çıktığımız bu yolda hizmette herkese eşit hizmet vermenin mücadelesini vereceksek, bize de desteğin her bölgeden, her insanımızdan gelmesi lazım. Biz kendimizi insanlarımızdan farklı görmüyoruz. Hep birlikte Mersinliyiz diyoruz  ve hep birlikte Allah'ın izniyle çıktığımız bu kutsal hizmet yolculuğunda bayrağı göndere dikmeye azimliyiz, kararlıyız" dedi.

     Başkan Kocamaz konuşmasını şöyle sürdürdü: "Siyaset bir iddia işidir. Eğer bir yola çıktıysanız iddialı olacaksınız, herkesin desteğine talip olacaksınız. Herkesle birlikte o yolda yürüyeceksiniz. Biz 16 Kasım 2012 tarihinde kervanı yola koyduk. Her geçen gün gittiğimiz her yerde insanlarımızdan artan bir destek görüyoruz. Gittiğimiz her yerde insanların yüzünde gülücükler görüyoruz, Bir heyecan görüyoruz. Ve inşallah bu gülen yüzleri, bu mutlu duruşu 30 Mart'a kadar hep birlikte taşıyacağız. Tabi bu dalga dalga Mersin'in her tarafına yayılıyor. Mersin'in yeniden değerlendirilmesini, insanların bir araya gelmesini Mersin'de barışın, kardeşliğin, sevginin, saygının yeniden tesis edilmesini konuşuyor. Bunu da Tarsus'un örnek olmasından dolayı Tarsus'la kıyaslama imkanı buluyor ve Tarsus'ta bunu başaranlar Mersin'de de bunu başarır anlayışıyla böyle bir yaklaşım gösteriyor. Allah'ın izniyle Mersin'e 3 hilali dikmek için yola çıktık. Onu başarmayı da Cenab-ı Allah hepimize nasip edecek. Çok değerli hemşehrilerim, gerçekten siyaset iddia işidir, Siyaset insanlarla yapılır. Tek başına hiç kimsenin başaracağı bir problem yoktur. Ağaç dalıyla gürler, bir araya gelirsek el ele kol kola durabilirsek, saflarımızı sıklaştırabilirsek, gönüllerimiz birleştirebilirsek, rahmet doğacak, hep birlikte hedefe emin emin adımlarla yürüyeceğiz. Hedef tüm şehir, hedef tüm ilçelerle birlikte büyükşehir ve kısacası 13+1 diyoruz. Hedef Mersin." Dedi.

     Gecenin son konuşmasını da Anamur’un eniştesi olan MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz yaptı. Milletvekili Korkmaz, 2014 Mart yerel seçimlerde MHP'nin zaferle çıkacağını söyledi.

     İftardan sonra Başkan Kocamaz, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Anamur MHP İlçe Başkanı Ramazan Yalçın, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu, il genel ve belediye meclisi üyeleri, kadın kolları, Kamu-Sen üyeleri, Ülkü Ocaklılar ve partililer birlikte kısa süre önce yapımı tamamlanarak görkemli bir açılışla  işletmeye açılan Kısakahyaoğlu Konak Kafe&Restaurant’ta çay içip sohbet etti.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi