gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 204  
»Bugün 3114  
»Toplam 15002911  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.219.233.54
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Bozyazı AK Parti'de Görev Değişimi

Bozyazı AK Parti'de Görev Değişimi

Tarih 15 Temmuz 2013, 11:18 Editör admin

Bozyazı Ak Parti Gençlik Kolları'nda görev değişimi yapıldı.

     AK Parti Bozyazı Gençlik Kolları Başkanı Ali Navgasın'ın görevi bırakması sonucu, Mersin İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Bozyazı Genlik Kolları Başkanlığı'na atanan Gökhan Ünsal, ilçe binasında düzenlenen tören ile mazbatasını aldı.

      Ünsal'ın mazbatasını, AK Parti Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Çoban verdi. Törende konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Çoban, teşkilatlanmanın önemine ve nasıl örgütlenmesi gerektiği konusunda açıklamalarda bulundu. Teşkilat içerisinde iletişimin önemine de vurgu yapan Çoban, "Parti içerisinde üyeler ile vatandaşlarımız arasında iletişim çok büyük önem arz etmektedir. Partili ve vatandaşlarla yeterli iletişim sağlayamayan teşkilatlar başarı sağlayamaz. Bu nedenle yeni atanan arkadaşlarımıza çok büyük görevler düşmekte" dedi.

Eski Gençlik Kolları Başkanı Ali Navgasın'ın işleri nedeniyle görevi bıraktığını belirten Çoban, "Navgasın'ın görev süresinde yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ederim. Partimizin oyları ülke genelinde olduğu gibi Mersin'de de gün geçtikçe artmakta. Önümüzde yerel seçim var. Yerel seçimlerde partimizin gençlik kollarına çok büyük görevler düşmekte. Hedefimiz başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçe belediyelerini almak. Bu nedenle çok iyi çalışmalıyız" diye konuştu.

AK Parti Bozyazı ilçe Başkanı Mevlüt Ok ise "Arkadaşımız görevi bıraktı ancak parti ile bağı kopmadı. Bundan böyle yeni atanan Gençlik Kolları Başkanımıza tecrübeleri ile yardımcı olacaktır. Kendisine görev süresince yaptığı çalışmalarından dolayı teşkilatım adına teşekkür ederim. Yeni atanan gençlik kolları başkanını ve yönetimini de kutlarım. Göreve atanan arkadaşlarımızı önümüzdeki günlerde çok büyük görevler beklemekte. Yerel seçimler de arkadaşlarımızı çok büyük görevler beklemektedir. Gençlerimizin yerel seçimlerde başarılı olacaklarına inancım sonsuz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Çoban, AK Parti Bozyazı Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Gökhan Ünsal'a mazbatasını verdi. 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi