gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 26  
»Bugün 1978  
»Toplam 15064417  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 13.58.247.31
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BAYRAK SEVGİSİ SOKAKLARA TAŞTI

BAYRAK SEVGİSİ SOKAKLARA TAŞTI

Tarih 23 Nisan 2013, 09:52 Editör

MHP Anamur İlçe Teşkilatı 22 Nisan günü Anamur'da Bayrak dağıttı...

        BAYRAK SEVGİSİ SOKAKLARA TAŞTI

MHP Anamur İlçe Teşkilatı 22 Nisan günü Anamur’da Bayrak dağıttı.

Konuyla İlgili MHP Anamur İlçe Teşkilatı Başkanı Ramazan YALÇIN MHP İlçe Yönetimi ve kadın kolları adına bir basın açıklaması yaptı.

 

Açıklama aynen şöyledir:

MHP Anamur İlçe Teşkilatı olarak geçen hafta bir kampanya başlatmıştık:

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır

         Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır…”

Şanlı Türk Bayrağımız üzerindeki Hilal; olmazsa olmazımız İslamiyet’i, Yıldız ise Asil Türk milletini simgelemektedir. Rengini şehitlerimizin kanlarından almış, milletimizin bağımsızlık sembolü olarak saygıyla selamladığımız, hayranlıkla dalgalanmasını izlediğimiz; Ay Yıldızlı Al Bayrağımızı lekeletmeye, hakir görmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Yaşanan çirkinlikleri görmezden gelmeyeceğiz, şanlı Türk Bayrağımızın aşağılanmasına asla sessiz kalmayacağız.

           

 

Türk Bayrağını indirenlere inat bütün binalara, evlere, işyerlerine Türk Bayrağı asmak üzere bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Lütfen sandıktaki bayraklarınızı çıkarıp, binalarımızı donatalım. Bu siyaset üstü bir çağrıdır, damarında asil Türk kanı taşıyan ve kendini Türk hisseden bütün vatandaşlarımızı ‘’Bayrak Kampanyamıza’’ destek olmaya davet ediyorum…

         

Bu çağrıdaki amacımız: Hainlere, bölücülere bu vatanın sahipsiz olmadığını göstermektir. ÇÜNKÜ BAYRAK BİZİM İÇİN NAMUSTUR!...’’ diyerek başlattığımız kampanyayı bugün de cadde ve sokaklarda vatandaşlarımıza bizzat bayrak dağıtarak sürdürdük.

MHP Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Yönetimini kalabalık bir şekilde cadde ve sokakta bayrak dağıtırken gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için şeklinde hareket edersek, vatan, bayrak ve dinimiz uğruna kenetlenirsek bu güzelim ülkeyi kimsenin yıkamayacağını dile getiren yönetici ve vatandaşlar hep beraber bayrak dağıtımı yaptılar.

 

Bazı vatandaşlar da ‘’ Seçim yok, asker uğurlama yok,şehit yok,düğün-dernek yok…Hayırdır, nerden çıktı bu bayrak dağıtımı..?’’ diyerek seçimden seçime hatırlandıklarını ama; MHP Anamur İlçe Teşkilatının sokaklarda ve köylerde her zaman aktiviteler yapmasından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.

 

Sultan Alaaddin Caddesi, Hastane Kavşağı ve Atatürk Bulvarı, Saçkan Kavşağı merkezli bayrak dağıtımı vatandaşların yoğun ilgisi ve sahiplenmesi sebebiyle yaklaşık iki saat gibi kısa bir sürede bitti.

Kampanyamıza destek veren Anamur Belediye Başkanımıza, Ören Belediye Başkanımıza, MHP Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları yöneticilerimize, esnaf arkadaşlarımıza ve yüreğinde vatan-bayrak-din sevgisi, Allah korkusu olan çok saygıdeğer hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum.

 

Bu vesile ile 23 NİSAN MİLLİ EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMINI da kutluyor; geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımız ve gençlerimizi de saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

YOLUNUZ ve BAHTINIZ AÇIK;

YÜCE ALLAH YAR ve YARDIMCINIZ OLSUN.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SİYASAL

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

AHMET ARICAN İYİ PARTİ'NİN MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU Geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa ederek İYİ partiye geçen Ahmet ARICAN, İYİ Partiden Yenişehir ilçesi b...

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

MEZİTLİ İYİ PARTİ YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI Mezitli İlçe Teşkilatının 19.01.2024 tarihi itibari ile görevden el çektirildiği yazılı bir tebligat yapılarak duyu...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi