gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 28  
»Bugün 1529  
»Toplam 15063968  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.220.160.216
» Bu sitemizi ziyaretiniz
APO MECLİSE GİRECEK

APO MECLİSE GİRECEK

Tarih 08 Nisan 2013, 20:13 Editör

Tarhan Erdem, "5-10 yıl içerisinde Öcalan'ın Meclis'te olması fikrine alışmalıyız. Benim gibi çok sayıda insan böyle düşünüyor"dedi...

            APO MECLİSE GİRECEK

Tarhan Erdem, “5-10 yıl içerisinde Öcalan’ın Meclis’te olması fikrine alışmalıyız. Benim gibi çok sayıda insan böyle düşünüyor” dedi

RADİKAL Gazetesi köşe yazarı Tarhan Erdem, birer gün arayla verdiği röportajda çarpıcı Öcalan analizi yaptı. Erdem, hükümetin ikinci Kürt açılımı adımını ve sürece ilişkin öngörülerini anlattı. MİT-Öcalan görüşmesinden sonra yapılan pazarlıkların ileriye dönük çalışmalar olduğunun altını çizen Tarhan Erdem, şöyle konuştu:

 

            

SONUNU GÖRECEK

“Burada bir gayrimenkul pazarlığından bahsetmiyoruz. On binlerce insanın hayatını etkileyecek bir şeyden bahsediyoruz. Yani ‘Silahları bıraksınlar, Avrupa’ya gitsinler’ peki sonra? On binlerce insanın öldüğü bir meseleden söz ediyoruz, o adamların sırtında çok önemli meseleler var. Onların içinde Türkiye’deki siyasi hayata katılacak olanlar da olacaktır.”

BUNU ABARTMAMAK LAZIM

Erdem, “Bunu abartmamak da lazım. Öcalan da dönebilir. Yani Öcalan’ı 5-10 sene sonra TBMM’de üye olarak görmeye alışmalıyız. Öcalan’dır, Karayılan’dır veya başka bir insandır ama başka türlü olmaz. Toplumun büyük kısmı yıllarca Öcalan’ı bebek katili olarak gördü. Şimdi milletvekili Öcalan fikrine toplum hazır mı sorusuna şu yanıtı verdi:

BÖYLE DÜŞÜNENLER ÇOK

“Benim herhangi bir iddiam olmadığı için bunları söylüyorum, rahatım; bundan 15 sene önce bana bunları söyletemezdiniz. Siyasette iddiası olmayan, olamayacak olanlar ancak bunu söyleyebilir. Ama Türk siyasi hayatında benim gibi düşünen çok adam var.”

 

Haber-Yücel Tanay

Kaynak: http://www.cesurgazete.com/haber/1952/apo-meclise-girecek.html

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi