gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 17  
»Bugün 1277  
»Toplam 15036520  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.117.73.214
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Karatecilerden Büyük Başarı

Karatecilerden Büyük Başarı

Tarih 22 ?ubat 2013, 08:43 Editör admin

Anamurlu karateciler göğsümüzü kabartacak başarılara imza atıyor.

     Anamur Belediye Spor yakaladığı başarıyı her alanda sürdürüyor. 24 maçta 24 galibiyetle Türkiye rekoru kıran Anamur Belediyespor Taekvando'da Türkiye şampiyonluğu, Taekvando Avrupa ikinciliği'nden sonra şimdi de Karate'de kendini gösteriyor.Anamur Belediye Spor Karate Birimi Gençlik ve Spor Bakanlığı Mersin il Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldızlar İl Birinciliği Yarışları'nda 5 branşta il birinciliğini kazandı. 54 kilo,50 kilo,45 kilo,35 kilo ve erkekler kata 1 yarışlarında birinciliği kazanan Karate takımımız Anamur'a dönerek İl Birinciliklerini Anamur halkı adına Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'ye armağan ettiler. Antrenör Murat Aslan ve sporcular Cansu Aslan, Uday Ünlü, Mesut Savcı ve Arif Gökhan Tor yaşadıkları gururu Başkan Türe ile paylaştılar.

     Başkan Mehmet Türe sporcularla yaptığı sohbette her zaman kendilerine destek olunacağını ve yanlarında olduklarını belirtti. Başkan Mehmet Türe sporcuları tek tek tebrik ederken Anamur Belediye Spor'un farklı branşlarla Anamur'un adını duyurmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Antrenör Murat Aslan da 1 ay sonra izmir'de müsabakalara çıkılacağını ve buradan da birincilikler alarak döneceklerini belirtti. Yapılan sohbetlerin ardından Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe sporcuların maddi olarak da ödüllendirileceğini söyledi.

Sağlık Meslek Lisesi'nden Türe’ye Teşekkür

     Anamur Belediye başkanı Mehmet Türe'nin sporun yanı sıra eğitime de verdiği destek sürüyor. Birçok okulun betonarme, bahçe düzenlemesi, ağaçlandırma ve budamasının yapılmasına devam edilirken ihtiyaçlar doğrultusunda Anamur Belediyesi tarafından üretilen banklar da okul bahçelerinde yerini almayı sürüdürüyor. Geçtiğimiz aylarda çeşitli okullara yapılan bilgisayar, yazıcı ve kırtasiye malzemeleri yardımlarının yanı sıra Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde yapılan kütüphaneye de destek verildi.

     Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mevlüt Kurşun da okullarında oluşturulan kütüphaneye yaptığı katkılarından dolayı Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'ye teşekkür Belgesi takdim etti. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de belediye olarak okullara yapılan yardım ve desteklerin her zaman süreceğini, yapılan bu desteklerden gurur duyduklarını ifade etti.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR İçel TV ve Mersin Sun RTV ile Hatay Ergin Medya TV, yepyeni bir spor programının ortak yayınında buluşuyor.

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lig Yolunda Oynadığı İlk Play Off Maçını Kazandı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi