gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 11  
»Bugün 1926  
»Toplam 15001723  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.230.147.225
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur Belediye Spor Rekor Kırdı

Anamur Belediye Spor Rekor Kırdı

Tarih 28 Kas?m 2012, 11:21 Editör admin

Anamur Belediye Spor 12 maçta 12 galibiyetle rekor kırdı

     Anamur Belediyespor lig lideri olarak birinci yarıyı tamamladı.

     Mersin Amatör Ligi’nde mücadele eden, mazisi, 3.lig, şampiyonluk ve birçok lig liderliği ile dolu Anamur Belediye Spor yeni bir rekoru daha kırdı. Yaşadığı şanssızlıklarla son maçlarında 3.lig kapısından dönen Anamur Belediye Spor 2012-2013 sezonu ilk yarı’sını lider kapatmanın gururunu yaşıyor. 12 maçta 12 galibiyet alarak amatör kulüpler bazında bir ilki gerçekleştiren Anamur Belediye Spor oynadığı tüm maçlarda rakiplerine gol olup yağdı. Kazandığı her maçı farklı skorlarla hanesine yazdıran Anamur Belediye Spor deplasmanlarda bile rakiplerine 3-4 golden aşağıya atmadı.

     Yeni sezona yeni yönetim ve klüp başkanlığıyla giren Anamur Belediye Spor futbolcusundan yöneticisine, taraftar gruplarından teknik heyetine kadar birbirine kenetlenerek başarıyı sağladı.

     Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin tesisleşme konusunda başlattığı çalışmaların da motivasyonuyla özverili bir şekilde maça çıkan oyuncular formalarının hakkını fazlasıyla veriyor. Belediye Başkanı Mehmet Türe Anamur Belediyesi Sosyal Tesisleri ile Anamur Belediye Spor’a tesis kazandırırken başarı ligin yanı sıra tesisleşmede de sürdürülüyor.

     Ligin ilk yarısında oynadığı toplam 12 maçta 12 galibiyet alan Anamur Belediye Spor rakip fileleri toplam 47 kez havalandırdı. Attığı 47 gole karşılık kalesinde sadece 9 gol gören Anamur temsilcisi 36 puanlık rekoru kırdı. En yakın takipçisi Mezitli Belediye Spor’a 9 puan fark atan Anamur Belediye Spor ligin son sıralarında bulunan takımlarla arasındaki puan farkını ise 33’e çıkardı. Ayrıca Mersin 1.Amatör Küme’de namağlup başka herhangi bir takım bulunmuyor. Türkiye çapında da alınan bu sonuçlar Anamur Belediye Spor ismini tarihe rekorla yazdırdı.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR İçel TV ve Mersin Sun RTV ile Hatay Ergin Medya TV, yepyeni bir spor programının ortak yayınında buluşuyor.

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lig Yolunda Oynadığı İlk Play Off Maçını Kazandı.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi