gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 24  
»Bugün 95  
»Toplam 15064618  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.14.130.24
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BAŞKAN TÜRE İŞADAMLARI VE BELEDİYESPOR YÖNETİCİLERİNE İFTAR VERDİ

BAŞKAN TÜRE İŞADAMLARI VE BELEDİYESPOR YÖNETİCİLERİNE İFTAR VERDİ

Tarih 11 A?ustos 2012, 04:19 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Anamur'un önde gelen işadamlarına ve Anamur Belediyespor Yöneticilerine iftar yemeği verdi.

BAŞKAN TÜRE İŞADAMLARI VE BELEDİYESPOR YÖNETİCİLERİNE İFTAR VERDİ

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Anamur'un önde gelen işadamlarına ve Anamur Belediyespor Yöneticilerine iftar yemeği verdi.

İşadamları ve Anamur Belediyespor için düzenlenen iftar yemeği ve istişare toplantısı,  inşaası yeni tamamlanan Anamur Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Ezan okunmasıyla birlikte yaklaşık 120 işadamı ve yönetici Anamur Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde iftar açtı.

İftar yemeğinin ardından dua edildi ve sohbete geçildi.

Başkan Mehmet Türe misafirlere hitaben yaptığı konuşmada;

“Anamurspor'un davetini kırmadan geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, 4 yıldır Anamur Belediye Başkanıyım ve maddi manevi her zaman Anamur Belediye Spor’un yanındayım. Amacımız Anamur Belediye Spor’un çıtasını yükseğe taşımak, Anamur’un ismini duyurmak. Bunun için Anamur Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı ve yöneticileri ile birlikte farklı bir heyecanla top başı yaptık.

 

İyi günde kötü günde arkasındayım dediğim Anamur Belediyespor için çok çalıştık. Anamur Belediyespor kurumsallaşamadığı için, kendi gelirini sağlayamadığı için sizlerin kapısını sık sık çaldık. Kıt kanaat geçinen esnaf rahatsız edildi. Bu durumdan sizlerin olduğu kadar bizlerde rahatsızdık. Ne gerek var diyemedik ve bu yönetimle Tüm Anamurlular olarak gönül verdiğimiz Anamur Belediyespor kendi gelirini elde etmeli diyerek bulunduğumuz 5 katlı ve 32 yataklı, restoranı olan fiziki tesisi bitirdik, teslim aldık.

Binanın 500 metre karesi belediyemizin, 10 dönümü de hazine arazisi. İlçe Kaymakamımız ve Mal Müdürümüzle ile istişare yaparak başka bir arazi ile takas işlemi gerçekleştirip bu araziyi Anamur Belediyespora kazandırma fikrine vardık. Futbol sahası, halı saha ve kafeteryanın yapılacağı bu bina için hep kapısını çaldığımız siz değerli işadamlarımızdan son kez Anamur Belediyespor için bir fedakârlık istiyoruz ki bir daha sizleri rahatsız etmeyelim.

Bu toplantıyı ciddiye alıyoruz. Özel seçerek, özel diyalogumuza göre davet ettiğimiz 100 kişi seçtik en kısa zamanda diğer seçtiğimiz arkadaşlarımızla da bir araya geleceğiz, her şey denetime açık olacak. Her şey makbuz karşılığında olacak. Bu tesisi tamamlamak istiyoruz Anamur Belediyespor kendi geliri ile devam etsin istiyoruz. Ben inanıyorum gayet iyimserim buraya davet ettiğim arkadaşlarım beni kırmayacaklarına inanıyorum.

100 kişilik restoran, 32 yataklı otel ve 2 düğün salonu yapılacak şekilde çimlendirme yapılacak ve Anamur belediyespor yöneticilerine teslim edilecek. İşletmeciliğini gönüllü olarak Anamur Belediyespor yöneticileri yapacak. İftar yemeğimizi inşaat halindeki bu tesiste yapmamız sizleri şaşırtmış olabilir. Ama anlatmakla olmazdı görmeniz gerekiyordu. İnşallah takımımız için bir daha aynı sıkıntılara düşülmeyecektir." dedi.

Anamur Belediye Spor Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Koyuncu ise konuşmasında;  "İnşallah biz burada ev sahibi oluruz sizlerde misafir. Kalıcı bir gelir getiren bir çivisi olmayan Anamur Belediyespor için gönüllü olarak çalışılmış, biz de yönetim olarak burayı işletebileceğimize inanıyoruz" dedi.

Anamur Meslek Yüksek Okulu Müdürü Akif Altınbıçak; "Anamur Sporun aldığı başarılarla seviniyoruz, yaşadığı talihsizlilere hep birlikte üzülüyoruz. Yapılan çalışmalar çok güzel umut verici. Balık tutmayı öğrenerek kulüp yaşar. Bu oluşturulan yönetimin başarılı olacağına inanıyorum "

Anamur Spor Yönetim Kurul 2.Başkanı İbrahim İpek;  “Çok ciddi bir şekilde bu yönetimin bu işi başaracağına inanıyorum. Anamur'la bütünleştik, bir olduk. Son bir defa olmak üzere Anamur Belediyespor'a herkesin destek olmasını bekliyoruz "

Anamur ilçe Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu; "Anamur'da 3 yıldır bulunuyorum. Sporu çok seviyorum. İleriye dönük adımlar umut verici. Gözle görülen bir tesis var. Son bir adımın atılması gerekiyor. Anamur Belediyespor bizim, Anamurlu olmanın ayrıcalığını herkes görsün"  dedi.

Yapılan bu konuşmaların ardından, katılan her işadamından katkı istendi ve tutar 5000 tl olarak kararlaştırıldı.  Katılımcılar tarafından ortaya konan itirazlar ve şüpheler Başkan Mehmet Türe'nin açıklamalarıyla son buldu ve iftar yemeğine katılan misafirler 5 ile 15 bin arasında değişen yardım sözü verdiler.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Anamur Belediye Spor Kulübü Başkanı Diş Hekimi İhsan Koyuncu katılan tüm misafirlere verdikleri destek için teşekkür ederek kapıda uğurladılar.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi