gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 16  
»Bugün 1943  
»Toplam 15064382  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.188.66.13
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANED'e 10 Yıllık Yer Tahsisi

ANED'e 10 Yıllık Yer Tahsisi

Tarih 10 A?ustos 2012, 01:36 Editör

Ağustos ayı Belediye Meclisi Toplantısında alınan karar engellilleri sevindirdi...

      ANED'e 10 Yıllık Yer Tahsisi

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE'nin öncülüğünde kurulan Anamur Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği için hazırlanan Yeni Hizmet Binası'nın yer tahsisi yapıldı.

 

Yaklaşık 3 ay önce Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin gayreti ile hazırlanan ANED yeni hizmet binası İlçe Kaymakamı Cemil Aksak, İlçe Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu, DYP Genel Başkan Yardımcısı Fahri Şen, MHP İlçe Başkanı Ramazan Yalçın, BBP İlçe Başkanı Ramazan Çelik, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Basın Mensupları, vatandaşlar ve Engellilerin katılımıyla Engelliler Haftası'nda açılmıştı. Geçtiğimiz aylarda Kardeş kent Bingen ve Almanya'nın çeşitli şehirlerinden gelen 1 tır dolusu engelli malzemeleri de ANED'e teslim edilerek Anamurlu engellilerin sorunları büyük ölçüde çözüme kavuşturulmuştu.

 

3 ayrı dükkanın birleşmesiyle oluşan ve otomatik açılan kapı sistemi, bir adet engelli tuvaleti, tv, klima, masalar, 2 adet internete bağlanılabilen bilgisayar, kitaplık ve mutfak bölümünün yer aldığı ANED binası Ağustos ayı Belediye Meclis Toplantısında gündemde yer aldı. Başkan TÜRE'nin önerisiyle ANED'in 3 dükkândan oluşan lokali oybirliği ile 10 yıllığına ANED'e tahsis edildi. Toplantı sonunda Başkan Mehmet Türe ANED'in yeni lokalinde gelecek 10 yıl hizmet vermesine katkı sağlayan Belediye Meclis Üyelerine de teşekkür etti.

 

ANED İlçe Başkanı Hikmet NARCI “Kararı büyük takdirle karşıladıklarını, engellilerin toplumun bir parçası olduğun, onlara duyarlılık gösteren Belediye Başkanı, meclis üyelerine ve tüm duyarlı insanlara teşekkürü bir borç bildiklerini” belirtti.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi