gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 25  
»Bugün 103  
»Toplam 15064626  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 13.58.247.31
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başkan TÜRE Ovabaşı Köyündeydi

Başkan TÜRE Ovabaşı Köyündeydi

Tarih 24 Haziran 2012, 14:55 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE vatandaşlara ulaşmak amaçlı köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE vatandaşlara ulaşmak amaçlı köy ziyaretlerini sürdürüyor.

         

 

Bulduğu her fırsatta soluğu vatandaşların yanında alan Başkan Mehmet TÜRE, hem onlarla sohbet ediyor, hem de sorunlarını birebir dinleyerek çözülmesi için birim müdürlerine talimatlar veriyor. Belirli aralıklarla esnaf ziyaretlerine devam eden Başkan TÜRE her hafta Cuma Namazları’nı da ayrı bir camide kılıyor.

   

 

Geçtiğimiz günlerde köy ziyaretlerine de başlayan Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE bu hafta Cuma Namazı için Ovabaşı köyü’ne gitti. Namaz öncesi vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı TÜRE, çiftçilerin sorunlarını dinledi. Anamur’un yakın köyleri arasında yer alan Ovabaşı Köyü’nde Muhtar Gani İmdat Başkan TÜRE ve beraberindekiler ile bizzat ilgilendi.

 

Ovabaşılı vatandaşlar Başkan TÜRE ile hem sohbet etti, hem sorunlarını aktardı hem de hatıra fotoğrafı çektirerek şehrin Belediye Başkanı’nı aralarında görmenin verdiği mutluluğu ifade ettiler. Başkan Mehmet TÜRE köyde çocuklara lokum ve bisküvi dağıttı.

 

   

Köylüler ile birlikte çay içen Başkan TÜRE, ‘her hafta ayrı bir köye giderek vatandaşlarımızla kucaklaşıyor, onların sorunlarını dinliyor, çözülmesi için çaba sarfediyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu söylüyoruz’ dedi.

 

Gezide Başkan TÜRE’ye Belediye Meclis Üyesi Şener Elmas, MHP İlçe Eski Başkanı Cahit Aslan ve birim müdürleri eşlik etti.

   

 

Türe köy gezilerini sürdüreceğini belirterek: “İlçe merkezine geldikleri zaman ilçenin tüm nimetlerinden faydalanan ve sorunlarını paylaşan bu insanlarla üzüntü ve sevinçlerimizi paylaşmak için ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi. 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi