gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 12  
»Bugün 207  
»Toplam 15042394  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.142.35.75
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Âşık Sefai ve Ahmet Coşkun'dan Anamur Ziyareti

Âşık Sefai ve Ahmet Coşkun'dan Anamur Ziyareti

Tarih 22 Ocak 2016, 22:53 Editör

Âşık Sefai ve Sanatçı Ahmet Coşkun geçtiğimiz hafta içinde Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi ziyaret etti.

   Âşık Sefai ve Ahmet Coşkun’dan Anamur Ziyareti

Ülkücü Hareket’e sazı ve muhabbeti ile 40 yılı aşkın süredir hizmet vermiş Âşık Sefai ve MHP’nin son genel seçimlerde ‘Biz Türkiye’yiz’ adlı seçim müziğini seslendiren sanatçı Ahmet Coşkun geçtiğimiz hafta içinde Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi ziyaret etti.

 

Başkan Türe Aşık Sefai ve Ahmet Coşkun’u Anamur Belediye Hizmet Binası girişinde karşıladı. Burada yapılan sohbetin ardından Türkav Anamur Yönetimi ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda Meydan Kafeterya’da çay içilerek sohbet edildi. Sanat üzerine yapılan koyu sohbetin ardından hatıralar yâd edildi.

 Aşık Sefai ve Ahmet Coşkun’a Anamur’a kazandırılan Fiziki Projelerin yanı sıra Sosyal ve Kültürel Projeleri anlatan Başkan Türe Belediye Mehter Takımı, 600’e yakın kursiyeri bulunan Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi ve Belediye Türk Halk Müziği Korosu hakkında bilgi verdi.

 

Çağımızın yaşayan en büyük Ozanı olan Aşık Sefai’ye Kurt Başlı el oyması asa armağan eden Başkan Mehmet Türe’ye Ülkücü Hareket’in güçlü sesi Ahmet Coşkun Biz Türkiye’yiz albümünü hediye etti.

 

       Türkav’dan Din Görevlileri Mehmet Gümüş, Veli Savcı, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara ve Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanlarının katıldığı sohbet sonrası Aşık Sefai ve Ahmet Coşkun Anamur’da 1 gece konakladılar. Sabah yapılan kahvaltının ardından iki büyük sanatkâr Anamur’dan ayrıldı.
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi