gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 15  
»Bugün 1607  
»Toplam 15036850  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.119.213.235
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANAMUR BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU ALANYA'YI BÜYÜLEDİ

ANAMUR BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU ALANYA'YI BÜYÜLEDİ

Tarih 11 Ocak 2016, 22:39 Editör

Anamur Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Alanya'da konser verdi. 'Anamur'dan Esintiler' adlı programda birçok yöreden farklı eserler seslendirildi.

 

ANAMUR BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU ALANYA’YI BÜYÜLEDİ

 

Anamur Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Alanya'da konser verdi. 'Anamur'dan Esintiler' adlı programda birçok yöreden farklı eserler seslendirildi.

 

 

Alanya Belediyesi'nin katkıları ile Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut, eski MHP Antalya  Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, MHP Alanya İlçe Başkan Vekili Mehmet Duran Atalay, Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Alanya ve Anamur MHP meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

Program başlamadan Alanya Belediyesi Kültür Merkezi Önünde kokteyl düzenlendi. Kokteylde Anamur’dan gelen Muz, Çilek, Samsıra, Anamur’u tanıtan çeşitli argümanlar ikram edildi. Anamur Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğüne Bağlı Halk Oyunları Gösterimi İle Anamur Kültürünü Alanya’ya taşındı.

 

 

Tamamı çeşitli mesleklerden ve gönüllülerden oluşan elli kişilik koronun şefliğini Anamur Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi Müzik ve Halk Oyunları Sorumlusu Hakan Uysal yaptı.

 

 

Programın sunuculuğunu Anamur Belediyesi çalışanlarından Muhammed İbrahim ARIKAN ile Aysun VARLI yaptı.

 

 

 

Yaklaşık üç saat süren konsere Alanya'da yaşayan Anamurlular ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

 

 

Birçok yöreye ait eserlerin seslendirildiği konserin ardından bir konuşma yapan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Kadim dostum Alanya Belediye Başkanım Adem Murat Yücel beye verdiği desteklerden ötürü çok teşekkürlerimizi sunuyorum ve böyle bir organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan Alanyalı ve Anamurlu hemşerilerime ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum. Konuşmanın ardından Başkan Türe, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e plaket takdim etti.

 

www.gazeteanamur.com 

  

Türk Halk Müziği Korosunu beğenerek dinlediklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ''Öncelikle kendi ve farklı yörelere ait eserleri özveri ile seslendiren koro şefine ve ekibe çok teşekkür ediyorum. Anamur Belediyesi komşu belediyemiz ve fırsat buldukça bu tür etkinlikler ile bir araya geliyoruz. Alanya'da yaşayan Anamurlu vatandaşlarımıza da geceye gösterdikleri yoğun ilgiden ötürü teşekkür ederim'' dedi

 

 

 

Programın ardından koro kursiyerlerimizle beraber hatıra fotoğrafının ardından 'Anamur'dan Esintiler' programı son buldu. Programa yaklaşık 700 kişi katıldı.

 

       

www.gazeteanamur.com 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği Merhum Şair Kemal Karslı için anma töreni düzenledi.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi