gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 56  
»Bugün 1919  
»Toplam 15001716  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 44.202.198.173
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ BELEDİYESİ TOKİNİN KANAYAN YARASINA EL ATTI

ERDEMLİ BELEDİYESİ TOKİNİN KANAYAN YARASINA EL ATTI

Tarih 07 Ocak 2016, 23:34 Editör

Erdemli Toki konutlarında yaşayan vatandaşların ibadethane sorununa Erdemli Belediyesi el attı.

ERDEMLİ BELEDİYESİ TOKİNİN KANAYAN YARASINA EL ATTI

 

Erdemli Belediyesi Toki konutlarının camii sorununu çözüyor. Erdemli Toki’de yaşayan vatandaşların en büyük sorunlarından birisinin cami sorunu olduğuna değinen Erdemli Belediye Başkanı Başkanı Mükerrem Tollu vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine bu sorununu çözümüne ilişkin çalışmalara başladıklarını beyan etti.

 

 

 

Erdemli Toki konutlarında yaşayan vatandaşların ibadethane sorununa Erdemli Belediyesi el attı. Belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre ekiplerin, Tokinin site bahçesinde bulunan bir kamelyayı mescide dönüştürdüğü öğrenildi. Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanan bu çalışma, Başkan Tollu’nun hassas yaklaşımı ile çözüme kavuşuyor. Belediyelerin asli görevinin vatandaşların sorunlarını çözmek, onlara iyi hizmet götürmek ve netice itibari ile vatandaşları mutlu etmek olduğunu ifade eden Başkan Tollu konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

 

 

 

“Mesele Erdemli’ye hizmetse, gerisi bizim için teferruattır. Özellikle de bizden istenilen hizmet ibadethane ise, biz daha candan daha hızlı çalışıp bu hizmeti bitiririz. Erdemli için zerre kadar hizmet edenin başımızın üstünde yeri var. Ancak Erdemli’ye yapılacak hizmetlere sonuna kadar varız. Nerede bir sorun varsa çözüm Erdemli Belediyesidir anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu minvalde Tokide yaşayan vatandaşlarımız camii ihtiyaçlarını bize bildirdiler Bizde gerekeni yapıyoruz. Vatandaşımıza hayırlı uğurlu olsun. Mevla’m yapmış oldukları ve yapacakları ibadetleri dergahı izzetinde kabul buyursun inşallah.”

 

 

 

Erdemli Belediyesi olarak ilçede bulunan tüm cami ve Kur-an Kursları ve okullara hizmet önceliği tanıdıklarını belirten Tollu, sözlerini bu tür hizmetlerin hız kesmeden süreceğini söyleyerek noktaladı. Yetkililerden alınan bilgilere göre yapılan mescidin 66 metrekarelik bir alan sahip olduğu öğrenildi.

 

 

 

Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar da; yapımına başlanan mescit ile ilgili Erdemli Belediye Başkanlığına taleplerini ilettiklerini ve hemen yardıma başlandığını kaydederken, konuya son derece duyarlı yaklaşan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ettiler. “Bu sayede uzak camilere gidemeyen yaşlılarımızın da derdine deva olmuş olduk. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diyen vatandaşlar, duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği Merhum Şair Kemal Karslı için anma töreni düzenledi.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi