gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 31  
»Bugün 1341  
»Toplam 15043529  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.140.242.165
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ BELEDİYESİ SANATA VE SANATÇIYA DESTEK OMAYI SÜRDÜRÜYOR

ERDEMLİ BELEDİYESİ SANATA VE SANATÇIYA DESTEK OMAYI SÜRDÜRÜYOR

Tarih 12 Aral?k 2015, 10:24 Editör

Erdemli Belediyesi, Mersin Sinema Derneği ve Mersin Tiyatrolar Derneğinin ortaklaşa düzenlediği "Umudumuz Çocuklar" isimli etkinlik Erdemli'nin Üzümlü mahallesinde bir gösteri sundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ SANATA VE SANATÇIYA DESTEK OMAYI SÜRDÜRÜYOR

 

Erdemli Belediyesi, Mersin Sinema Derneği ve Mersin Tiyatrolar Derneğinin ortaklaşa düzenlediği “Umudumuz Çocuklar” isimli etkinlik Erdemli’nin Üzümlü mahallesinde bir gösteri sundu. Çocukları sanatla tanıştırmayı ve sanata ısındırmayı amaçladıklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kendilerini yönlendirdiği ve bu etkinliği düzenledikleri için Sinema ve Tiyatro derneklerine teşekkür etti. Başkan Tollu, etkinliklerin devam edeceği bildirdi.

 

 

Daha önce köy statüsünde bulunan ve şu an Erdemli Belediyesine bağlanan Üzümlü Mahallesi sakinleri sanatla buluştu. Erdemli Belediyesi, Mersin Sinema Derneği ve Mersin Tiyatrolar Derneği Üzümlü mahallesinde ortaklaşa bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte mahallede yaşayan çocuklara yönelik sanatsal faaliyetlerde bulunuldu.

 

 

Erdemli Belediyesinin destekleriyle tiyatro ve sanatla tanışmamış çocuklara sanatı ve tiyatroyu sevdirmeyi amaçladıklarını söyleyen Mersin Sinema Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gürhan Ötün, “çok faydalı bir etkinlik oldu, çocuklarda keyifli anlar yaşadılar” dedi. Sanata ve sanatçıya her türlü desteği veren Başkan Tollu’ya teşekkür eden Mersin Tiyatrolar Derneği Başkanı ve Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Deniz Sandalcı, “burada olmaktan çok mutluyuz. Çocuklarımızı ilk defa sanatla buluşturduk, değişik atölyeler düzenledik. Onların hayatında ufacıkta olsa sanata dair bir iz bırakabildiysek ne mutlu bize” dedi. Konuyla ilgili konuşan Üzümlü Mahalle Muhtarı Mustafa Başbilen şunları söyledi: “Böyle bir projeye destek vererek, ilk olarak Üzümlü mahallesinde yapılmasını sağlayan Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızın mahallemize yaptığı hizmetleri saymakla bitmez. Bu yeni etkinlikle de çocuklarımız ilk kez sanatla buluştu. Emeği geçen diğer arkadaşlara da teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

 

 

Erdemli’ye ilkleri yaşatmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Tollu, sanatsal ve kültürel etkinliklere her zaman destek verdiklerini söyledi. Bu kapsamda “Umudumuz Çocuklar” projesine de destek olmaktan kaçınmadıklarını belirten Tollu, “Bize düşen görev neyse yerine getirmeye hazırız. İlk kez Erdemli’nin mahallelerinde çocuklar sanatla buluşuyor. Üzümlü mahallesiyle başlayan bu proje diğer mahallelerde de yapılacak” dedi.

 

 

“Umudumuz Çocuklar” projesinin Erdemli’nin tüm mahallerini kapsayacak şekilde ilerleyen günlerde süreceği bildirildi. Proje kapsamında çocuklar için tiyatro, resim, kukla, sinema, müzik ve halkoyunları gibi sanatsal etkinlikler öğretildi.

 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi