gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 23  
»Bugün 1996  
»Toplam 15001793  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 44.200.144.68
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MERSİN'DE UNUTULMUŞ ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!

MERSİN'DE UNUTULMUŞ ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!

Tarih 20 Nisan 2012, 00:56 Editör

21 Nisan 2012 Cumartesi günü CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezinde yapılacak etkinliklerde çocuklar, içlerinden geldiği gibi eğlenecekler.

Viyola Organizasyon tarafından 1.si düzenlenecek olan 'Unutulmuş Çocuk Oyunları Şenliği' 21 Nisan Cumartesi günü başlıyor. Şenlik için son hazırlıklar da devam ediyor. Oyunlardan, yetenek yarışmalarına, çeşitli sahne gösterilerden eğitici etkinliklere, sayısız aktivite Mersinli çocukları bekliyor. 500 çocuk Mersin’den tüm dünyaya “kardeşlik” mesajı verecek.

Herkes Mersin’de çocuk olmak isteyecek. 21 Nisan 2012 Cumartesi günü CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezinde yapılacak etkinliklerde çocuklar, içlerinden geldiği gibi eğlenecekler. Bu sevinci farklı ülke ve kıtalardan gelen misafir ülke çocukları, Mersin’deki devlet ve özel okullardan gelen çocuklarla barış, sevgi ve dostluk mesajları verecek.

YENİŞEHİR FUAR MERKEZİ ŞENLİK ALANI OLUYOR

Mersin’de 23 Nisan haftasında Mersinli çocuklar iki şenliği bir arada yaşayacaklar. Mezitli Kaymakamlığı'nın ve Mezitli Belediyesinin destekleyeceği ve HDI SİGORTA’nın Ana Sponsor olduğu 'Unutulmuş Çocuk Oyunları Şenliği' 21 Nisan 2012 Cumartesi günü Yenişehir Fuar Merkezi’ndeki program, Mersin protokolünün açılış konuşmasıyla başlayacak. Şenlik için hazırlanan Yenişehir Fuar Merkezi, 21 Nisan 2012 gününde düzenlenecek etkinliklerle çocukların uğrak yeri olacak. Çocukların yanı sıra, büyükler de çocukluk günlerini hatırlayacak. Şenlikler kapsamında çeşitli etkinlikler ile keyifli bir günde çocukların kendi yeteneklerini ortaya koyabilecekleri benzersiz bir imkân sunulacak.

UNUTULMUŞ OYUNLAR FESTİVALİ

Artık bir çoğu nostalji olarak görülen ancak çocukların sosyal yaşama hazırlanması, paylaşım ve arkadaşlığı öğrenmesinde büyük rolü olan 'Unutulmuş Çocuk Oyunları Şenliği'  ile yeniden hatırlanacak. 21 Nisan'da CNR EXPO Mersin Yenişehir Fuar Alanında Bezirgan Başı, Beş Taş, Birdirbir, Mendil Kapmaca, Yağ Satarım Bal Satarım, Çizgi/Seksek oyunları yer alacak. Ayrıca, Halat Çekme, Sandalye Kapmaca, Çuval Yarışı, Balon Patlatma, Koordinasyon Yarışması gibi Unutulmuş Oyunları oynayacaklar. Öte yandan illüzyon gösterileri, orta oyunu, çeşitli sahne şovları da çocuklara unutulmaz dakikalar yaşatacak.

     

ÇOCUKLAR GÜZEL BİR GÜN GEÇİRECEKLER

Bu yıl ki 'Unutulmuş Çocuk Oyunları Şenliği'ni hem çocuklar hemde aileleri için bir şenliğe dönüştürdüklerini belirten Viyola Tanıtım Organizasyon Genel Koordinatörü Esra Büyüktanır Toydemir, çocukların şenlik boyunca gönüllerince eğleneceklerini söyledi. Toydemir, “Çocuklarımız için birbirinden eğlenceli oyunlar, gösteriler, yarışmalarla dolu bir şenlik hazırladık. Diğer ülkelerden gelen çocuklarla Mersinli öğrencilerimizin kaynaşması sağlanacak. Şenlik sonrasında ülkelerine dönen misafir çocuklarımız ilerleyen zamanlarda da buradaki bağlarını devam ettirecek ve dünyanın her zamandan daha fazla ihtiyaç hissettiği sevgi ve barış elçileri olacaklardır. Mersinli çocuklar, Unutulmuş Çocuk Şenliği ile güzel bir gün geçirecekler” dedi.

ŞENLİĞE KATILIM ÇAĞRISI

“Çocuklarımız o gün tam olarak çocukluklarını yaşayacaktır” diyen Viyola Tanıtım Organizasyon Genel Koordinatörü Esra Büyüktanır Toydemir, “Bizler bunu başarmak için ve çocuklarımıza iyi bir gün geçirmek için çalışmalarımızı bitirmiş bulunmaktayız” dedi. Cumartesi saat 10.00′da CNR EXPO Mersin – Yenişehir Fuar Alanındaki şenliğe katılım çağrısı yapan Toydemir, “Tüm Mersin halkını çocuklarıyla birlikte, yanlarında Çocuk Esirgeme Kurumuna verilmek üzere mutlaka bir oyuncak getirerek  21 Nisan 2012 (Cumartesi)  şenliğe davet ediyoruz” dedi. 

TEL: 0324 327 67 66 / 327 67 67

FAX: 0324 327 97 77

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği Merhum Şair Kemal Karslı için anma töreni düzenledi.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi