gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 9  
»Bugün 43  
»Toplam 15041013  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.141.30.162
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ'DE KÖYLERE YENİ FUTBOL SAHALARI

ERDEMLİ'DE KÖYLERE YENİ FUTBOL SAHALARI

Tarih 03 A?ustos 2015, 09:30 Editör

Erdemli Belediyesi ilçe genelinde her mahalleye bir futbol sahası sloganıyla başlattığı hizmet atağında büyük ilerleme kaydetti.

    ERDEMLİ'DE KÖYLERE YENİ FUTBOL SAHALARI

 

Erdemli Belediyesi ilçe genelinde her mahalleye bir futbol sahası sloganıyla başlattığı hizmet atağında büyük ilerleme kaydetti. Mevcut futbol sahalarının iyileştirilmesiyle başlanılan hizmet atağı çok yakında 10 adet yeni futbol sahasının hizmete girmesiyle göz kamaştıracak. Erdemli’li gençlerin ve çocukların spor yapmayı çok sevdiğini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “öncelikle mevcut sahaların iyileştirme çalışmalarına öncelik veriyoruz. Daha sonra her mahalleye bir futbol sahasıyla hizmetlerimiz sürecek” dedi.

 

 

Erdemli Belediyesi, ilçeye yeni futbol sahaları kazandırmaya devam ediyor. Mevcut 7 adet sahanın zemin düzeltme ve çimlendirme çalışmalarının tamamlandığını bildiren Başkan Tollu, 10 adet futbol sahasının da çok yakında vatandaşın hizmetine sunulacağını müjdeledi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada, Erdemli’nin böylesi tesislere ihtiyaç duyduğunu kaydederek bu ihtiyaçları karşılamaya yönelik hizmetler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Tollu sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

 

TOLLU: İLK TENİS KORTLARINI BİZ YAPMIŞTIK

 

“Belediye olarak vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Daha önce yapılmayan hizmetleri üretmeye ve dolayısı ile de ilçemize yenilikleri kazandırmaya gayret ediyoruz. Diğer yandan daha önce yapılmış hizmetleri de hem kalitesini, hem de sayısını arttırarak daha mükemmel bir şekilde hizmete açıyoruz. Sadece futbol sahası yapımıyla değil, bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda, şehrimizi ilk kez tenis sahalarıyla buluşturduk. Gördük ki; halkımız sporu ve spor yapmayı çok seviyor. Allah’ın izniyle kısa bir süre sonra Erdemli’nin her mahallesinde spor yapılabilecek sahalar faaliyete geçecektir. Bundan böyle tüm halkımız ayrım gözetilmeksizin bu sahalardan faydalanabileceklerdir. Her mahalleye bir spor sahası hedefimize ulaşabilmek için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz.”

 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR İçel TV ve Mersin Sun RTV ile Hatay Ergin Medya TV, yepyeni bir spor programının ortak yayınında buluşuyor.

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lig Yolunda Oynadığı İlk Play Off Maçını Kazandı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi