gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 15  
»Bugün 508  
»Toplam 15044700  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.224.44.108
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ BELEDİYESİ FOTOĞRAFÇILIK KURSU AÇTI

ERDEMLİ BELEDİYESİ FOTOĞRAFÇILIK KURSU AÇTI

Tarih 03 A?ustos 2015, 09:16 Editör

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşın ihtiyaç duyduğu her alanda kurs açtıklarını belirtti.

ERDEMLİ BELEDİYESİ FOTOĞRAFÇILIK KURSU AÇTI 

 

       Erdemli Belediyesi vatandaş odaklı hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek fotoğrafçılık kursu açtı. Belediyeciliğin her yönünü etkin bir şekilde vatandaşın hizmetine sunmayı amaçladıklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşın ihtiyaç duyduğu her alanda kurs açtıklarını belirtti.

 

 

 

Erdemli Belediyesi Fotoğrafçılık Eğitimi için ücretsiz kurs açtı. İlçede yaşayan vatandaşların bu konuda eğitim talebi olması üzerine harekete geçen belediye yetkilileri, "şehrimizin kültür ve sanat hayatına yön veriyoruz" sloganıyla yola çıktıklarını belirtiyorlar.

 

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Fotoğrafçılık kursunun da bunlardan bir tanesi olduğunu dile getiren Başkan Tollu, ihtiyaç olan her alanda kurs açmaya devam edeceklerini vurguladı. Yaptıkları tüm hizmetleri Erdemli’nin kalkınması ve gelişmesi için yaptıklarını belirten Tollu, kursa kayıt yaptırarak, sanatsal faaliyetlere verdikleri önemle hem kendilerini hem de Erdemli’nin gelişimine katkı sağlayan vatandaşları tebrik etti. Erdemli’nin gelişmesi için her türlü yeniliği ve ayrıntıyı inceleyerek değerlendirdiklerini ifade eden Tollu, faydalı hiçbir yeniliği es geçmediklerini söyledi.

 

 

Böyle bir kurs açtığı için Başkan Tollu’ya teşekkür eden Mersin Olba Fotoğraf Derneği Başkanı Mustafa Eser, katılımcıları geleceğe iz bırakmak isteyen sanatseverler olarak nitelendirdi. Amaçlarının Mersin’in tarihi ve turistik açıdan tanıtımına katkı sunmak olduğunu vurgulayan Eser, bu amaçla verilen her kursun ve çekilen her fotoğrafın Mersin’in tanıtımına destek sağladığını ifade etti. Kurs süresince fotoğraf çekmenin sanatsal ve teknik yönlerinin ele alınacağını belirten Olba Fotoğraf Derneği Başkan Yardımcısı Hikmet Avcı da, kursiyerleri merak ettikleri konularda aydınlattı.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi