gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 16  
»Bugün 1301  
»Toplam 15040673  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.222.163.31
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Bengütürk Tv Anamur'dan Canlı Yayın Yaptı

Bengütürk Tv Anamur'dan Canlı Yayın Yaptı

Tarih 28 Haziran 2015, 12:06 Editör

Bengütürk Tv Memlekette Ramazan adlı programla Anamur'dan canlı yayın ile izleyicisine aktardı.

                  Bengütürk Tv Anamur'dan Yayın Yaptı
 
         Bengütürk Tv Memlekette Ramazan adlı programla Anamur’dan canlı yayın yaptı.
 

Devlet Sanatçısı Mahmut Tülek’in hazırlayıp sunduğu Memlekette Ramazan programı 24 Haziran 2015 Çarşamba günü Anamur Belediyesi Sosyal Tesisleri önünden yayın yaparken yayın saat 23:00’te başladı. Saat 01:10’a kadar süren program oldukça renkli geçti.  Yayın öncesi hazırlıklar sabah saatlerinde başladı. Programın gerçekleştirileceği alan sabah saatlerinden itibaren düzenlendi, ahşap koltuklar, tarihi yöresel eşyalar, dokuma kilimler, Anamur’da yetişen meyvelerden Muz, Avakado, Pepino, Kiraz, Portakal, Altın Çilek, yöreye özgü tatlılardan samsıra, keşkek ile başlayan yayının arka dekorunda Türk Bayraklı otağlar ve Mehter Takımı yer aldı.

 

Yapımcı Sunucu Mahmut Tülek’in yayın konukları Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Kükür Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Dr.Gülay Uysal, Akarca Mahalle Muhtarı Ahmet Çağlar ve Anamur Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Necati Göz olurken program açılışında Belediye Din Görevlisi Yalçın Şahin Kuran’ı Kerim okuyarak dua yaptırdı.

 

Belediye Başkanı Mehmet Türe Anamur’u tanıtarak başladığı konuşmasını Türk Milleti’nin Ramazan Ayı’nı kutlayarak sürdürdü. Sanatçı Mahmut Tülek programda Başkan Mehmet Türe’ye yeni albümünü hediye ederken albümden yeni eserleri de seslendirerek izleyici ile paylaştı.

 

Anamurlu Yerel Sanatçı Ali Koyu da çift saplı sazı ve birbirinden güzel türküleri ile izleyicileri mest etti. Anamur tanıtım görüntülerinin de yayınlandığı programda Semazen gösterisi gerçekleşti. Semazen ekibine teşekkür edilirken Anamur’da 30 gün boyunca süren ve Yeni Cumhuriyet Meydanı’nda halen devam eden Ramazan Şenlikleri’ne değinildi.

 

Anamur’da yetişen meyvelerin tanıtımının yanı sıra Kükür Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Dr.Gülay Uysal tarafından yerel yemekler de anlatıldı. Program esnasında yapımı süren Batırık ve diğer ürünlerin tadına bakan Sanatçı Mahmut Tülek tümünü çok leziz buldu. Samsıra ve batırık yapımı detaylı şekilde anlatıldı. Programda Anamur Yöresi Halkoyunları gösterisi sunuldu. Asil hediyelik deniz ürünleri ve yayın alanındaki tuluk da ekranlara renk kattı.

www.gazeteanamur.com 

 

Program sonrası alanda birlikte sahur yapıldı.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği Merhum Şair Kemal Karslı için anma töreni düzenledi.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi