gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 7  
»Bugün 848  
»Toplam 15041818  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.118.12.222
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur Musıki Cemiyeti Anneler Günü Konseri

Anamur Musıki Cemiyeti Anneler Günü Konseri

Tarih 15 May?s 2015, 15:18 Editör

Anamur Musiki Cemiyeti, Anamur Belediyesi işbirliğiyle Anneler günü nedeni ile bir konser verdi.

Anamur Musıki Cemiyeti Anneler Günü Konseri

 

Anamur Musiki Cemiyeti, Anamur Belediyesi işbirliğiyle Anneler günü nedeni ile bir konser verdi.

 

Anamur Belediye Meclis salonunda verilen konsere Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, davetliler ve basın mensupları katıldı.  Konser öncesi kısa bir konuşma yapan Musiki Cemiyeti Başkanı Emel Kurt, herkesin anneler gününü kutladı. Her annenin yüreğinin her saniye evladı için çarptığını söyledi.

 

 

Başkan Emel Kurt; “En ağır görevi Şehit Annelerimiz üstlenmiştir.  Çünkü onca yıl bağrına bastığın bin ir emekle besleyip büyüttüğün, sonra da canım dediğin evladının şehit haberi geliyor. Bunu kaldırmak her yiğidin harcı değil.” Dedi.  Anneler gününün 1914 yılında Amerika da kutlanmaya başlandığını ve ülkemizde 1955 yılından sonra kutlanmaya başlandığını kaydeden Başkan Kurt konuşmasında, bu güne kadar bütün etkinliklerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve destek veren Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye de teşekkür etti. 

 

 

 

Anamur Musiki Cemiyetinin 18 yıldır faaliyette olduğunu ancak 6 yıldır etkinliklerine katıldığını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Türe de, “Her seferinde büyük bir heyecan ve istekle dinliyorum. Özellikle bugün düzenlediğiniz anneler günü programın anlamının farkındayım. Şehit annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyor, bin kişilik konferans salonunun 14 Mayıs’ta yapılacak olan ihalesini de buradan müjdeliyorum.” dedi.  

 

 

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe salonu dolduran bayanlara Anneler günü dolayısıyla fular hediye etti.

 

Şef Naci Soydemir Yönetimindeki koronun sunumunu Feride Döner ve Hüseyin Ehlizoğlu yaptı. 

 

Murat Akaydın, Umut Bulut, Alpay Karaman, Fahrettin Üstün, Sadullah Şen, Mehmet Kurt, Hayri Oğuz, Hasan Uysal, İbrahim Tüzün, Hüseyin Ehlizoğlu,  Fatma Tüzün, Ayla Şahbaz Bulut, Emel Kurt(Cemiyet Başkanı) Halide Bulut, Fatma Ayser, Nihal Keskin, Gülşen Kurtulgan ve Feride Döner’den oluşan koroya ise  Kanunda Ali Karaman, Kemanda Kaya Aslan, Ahmet Göncü ve Yüksel Önal Öz,  Ud’ta  Naci Soydemir(Şef) Klarnet’te İbrahim Yanık ve Ritm sazda Ünal Çelik eşlik etti. 

 

 

Koro programı, Aydın Şengül’ün bestelediği ‘Benim Annem’ ve Şehit anneleri için ise; Erdoğan Berker’in bestelediği  ‘Askerden anaya’ adlı eserlerle başladı.   2 bölümden oluşan programın birinci bölümünde koro, hicaz ve  nihavent makamında eserlerle davetlilerin karşısına çıktı. İkinci bölümde ise, solo sesler ve farklı makamlarda eserler seslendirildi.

 

 

www.gazeteanamur.com

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği Merhum Şair Kemal Karslı için anma töreni düzenledi.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi