gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 145  
»Bugün 1966  
»Toplam 15053567  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.222.162.216
» Bu sitemizi ziyaretiniz
YAZARIMIZ GÜLSEN BİRDAL, BAŞARILI İŞ KADINLARINA ÖRNEK GÖSTERİLDİ

YAZARIMIZ GÜLSEN BİRDAL, BAŞARILI İŞ KADINLARINA ÖRNEK GÖSTERİLDİ

Tarih 11 Nisan 2012, 00:06 Editör

gazeteanamur.com Yazarımız Gazeteci Gülsen BİRDAL Alanya Mahmutlar'a "başarılı iş kadınlarına örnek ve konuşmacı" olarak davet edildi.

Gazeteanamur.com Yazarımız Gazeteci Gülsen BİRDAL, tatil için geldiği memleketi Alanya'da Mahmutlar 50. Yıl Ahmet Keşoğlu İlköğretim Okulunda öğrencilere “başarılı iş kadınlarına örnek ve konuşmacı” olarak davet edildi.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisinde 26 Yıl Çalıştıktan sonra emekli olup başarılarını şimdide 22 farklı şehirdeki Gazete, Dergi ve İnternet Sitelerindeki köşe yazılarıyla sürdürmekte olan Gazeteci Yazar BİRDAL, okulda 6 ve 7. sınıflara konuşma yaparak öğrencilere başarıya ulaşmaları yolunda öğütler verdi.

 

    

 

Kendi hayatından ve çocuklarından örnekler gösterdi. Siyasilerle olan çalışma hayatından ilginç anılarını anlatı. Şiirlerinden okudu. Beğeni ile dinlenip, alkışlar alan Yazarımızın en beğenilen sözü "Bizim Zamanımızda Derlerimizden Vakit Kaldığında Televizyon İzler Oyun Oynar Arkadaşlarımızla Buluşurduk. Şimdiki Zamanda İnternetten, Facebooktan, Msnden, Twitterden Vakit Kaldığında Ders Çalışıyorsunuz. Öncelikler Yer Değiştirdi. " oldu.

 

   

 

Sözlerini " ailesine bağlı olmadan, kendi ayakları üstünde durabilen, sağlam kişilikli birey olmayı hedefleyin bu da düzenli- sistemli çalışmakla olur. Zamanınızı güzel kullanın bu günleriniz bir daha geriye gelmeyecek" diye bitirdi

 

Öğrencilerin gömleklerine, kravatlarına, defterlerine imza isteyip resimler çektirmeleri ile okuldan tekrar geleceğim diye söz vererek zor ayrılabilen BİRDAL Alanya'da denize girip, 5 saat sonra aracıyla Ankara’ya döndüğünde de lapa lapa yağan Kar'a sileceklerinin yetişmediğini söyledi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi