gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 123  
»Bugün 369  
»Toplam 15041339  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.137.218.230
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MUHTARLAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN TOLLU'YA ZİYARET

MUHTARLAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN TOLLU'YA ZİYARET

Tarih 05 ?ubat 2015, 20:58 Editör

Erdemli Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kurt ve yeni yönetimi, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'yu makamında ziyaret etti.

MUHTARLAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN TOLLU’YA ZİYARET

 

Erdemli Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kurt ve yeni yönetimi, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti. Yeni yönetimi ve dernek başkanını tebrik eden Tollu, başarı dileklerini sunarak birlik mesajı verdi.

 

 

Geçtiğimiz hafta Erdemli’de gerçekleştirilen Muhtarlar Derneği seçimlerini kazanan Güneyli Muhtarı Abdullah Kurt, muhtarlar derneği yönetimi ile birlikte Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret ettiler. Erdemli’ye hizmet etmek için koşturan insanların hepsini bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “yeni yönetim ve başkan Erdemli’miz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 

Muhtarlarla birlikte el ele vererek hiç kimseyi ayırt etmeden, eşit bir şekilde her yere hizmet götüreceklerini ifade eden Tollu, 71 mahalleye ayrı yarı en iyi hizmeti sunacaklarını, hiç kimsenin bundan şüphesi olmaması gerektiğini söyledi. Muhtarların kendileri için önemli olduğunu kaydeden Tollu, vatandaşlarla kurulacak olan iletişimde muhtarların büyük rol oynadıklarını söyledi. Erdemli’de görev yapan muhtarlarla iyi bir iletişim içerisinde olduklarının altını çizen Tollu, “hepimizin amacı ilçemize, insanlarımıza hizmet etmek. Bu amaç etrafında birleşip, daha iyiyi nasıl yakalarız bunun çabası ve gayretini göstermeliyiz. Bu noktada insanlarımızın hizmet beklediği kurumlar da biz olduğumuza göre birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Erdemli bizden hizmet bekliyor” dedi.

 

 

 

Ziyarette söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Güneyli Mahallesi Muhtarı Abdullah Kurt da, belediyenin yaptığı hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Tollu’ya yönetim adına teşekkürlerini sundu. Belediye Başkanı Tollu gibi, Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kurt da, birlik ve beraberlik mesajı vererek daha çok hizmet için çalışacaklarını belirtti.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği Merhum Şair Kemal Karslı için anma töreni düzenledi.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi