gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 18  
»Bugün 1371  
»Toplam 15043559  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.141.8.247
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Meyad Başkanı Aydın Başkan Türe'yi Ziyaret Etti

Meyad Başkanı Aydın Başkan Türe'yi Ziyaret Etti

Tarih 12 Eyl?l 2014, 13:17 Editör admin

Mersin yazarlar Derneği Başkanı Rüştü Aydın Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi ziyaret etti.

Mersin Yazarlar Derneği (MEYAD) Başkanı Rüştü Aydın ve sanatçı Aybüke Ayberk Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi ziyaret etti.


2014 yılı Mayıs ayında MEYAD Başkanlığı görevine seçilen Mersin İstikbal Gazetesi ve İnciay Yapım sahibi Gazeteci Rüştü Aydın, eşi Fatma Aydın ve Sanatçı Aybüke Ayberk'in katıldığı ziyarette Mersinli yazarlar ve Mersin'de yazarlık konuşuldu.



Gazeteci Yazar Rüştü Aydın, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün kurulması, Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi'nin faaliyete geçirilmesinin Anamur ve bölge açısından oldukça önemli olduğunu belirtti. Kültüre ve sanata verdiği destek dolayısıyla Başkan Mehmet Türe'yü kutlayan MEYAD Başkanı Aydın, amaçlarının Anamur'dan Çamlıyayla'ya kadar şiir yazan, kitap yazan, köşe yazan, gazetelerde, sitelerde hatta sosyal ağlarda yazan, kısacası eli kalem tutan herkesi MEYAD bünyesinde toplamayı hedeflediklerini ifade etti. Yazan ancak kitap haline dönüştürmek için imkanı bulunmayan yazarların elinden tutulacağını dile getiren Aydın, Mersinli yazarların bir ayrıcalık sahibi olduğunu kaydetti.



Başkan Mehmet Türe, ziyaretleri dolayısıyla MEYAD Başkanı Rüştü Aydın'a teşekkür ederek, toplumun bilinçlendirilmesinde önemli bir yere sahip olan yazarların sivil toplum kuruluşları çatısı altında daha da güçleneceğini söyleyerek yazarlığın önemine değindi. Anamur'da yazarların önlerini açacak tüm çalışmalara destek olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Mehmet Türe, kendisi de yazar olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın da Mersin ve Mersinli yazarlar için büyük bir şans olduğunu söyledi.


MEYAD Başkanı Rüştü Aydın Başkan Mehmet Türe ziyaretinden sonra Anamur'da gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından MEYAD Üyesi yazarlar ile Tayfun Otel'de sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Sohbete Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turhan Ada, Büyükşehir Meclis Üyesi Ali Rıza Kibrit, Gözde FM program yapımcısı Ayhan Reis, Köşe Yazarı Hüseyin Şinasi, Köşe Yazarı Sadık Kutlay ve Belediye Basın Sorumlusu Muhammed İbrahim Arıkan katıldı.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi