gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 6  
»Bugün 196  
»Toplam 15032596  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.141.100.120
» Bu sitemizi ziyaretiniz
İşadamı Altınbaş Anamur'dan Kıbrıs'a Yüzerek Geçecek

İşadamı Altınbaş Anamur'dan Kıbrıs'a Yüzerek Geçecek

Tarih 18 Temmuz 2014, 22:56 Editör

İşadamı Vakkas Altınbaş Anamur iskelesinde Anamur Belediyesi tarafından düzenlenen programla Kıbrıs'aa Uğurlandı.

İşadamı Altınbaş Anamur'dan Kıbrıs'a Yüzerek Geçecek

 

Barış ve Kalkınma için Anamur'dan Kıbrıs'a yüzme kararı alan Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Vakkas Altınbaş Anamur iskelesinde Anamur Belediyesi tarafından düzenlenen programla Kıbrıs'a Uğurlandı.

 

 

 

Hiç yüzme bilmeyen ve geçtiğimiz yıl Dünya rekortmeni antrenör Mert Karapeçe 'den yüzme dersleri alan işadamı Vakkas Altınbaş günlerdir bulunduğu Anamur'dan muhteşem bir programla ve alkışlar eşliğinde mavi sulara açıldı.  Anamur iskele meydanında düzenlenen uğurlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.  Yerel, ulusal ve KKTC basınının ve Anamurluların yoğun katılımı ile gerçekleşen programda Anamur Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Halkoyunları Ekibi Anamur yöresi oyunlarından bir demet sundu.

 

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yaptığı konuşmada barış ve Kalkınma için KKTC'ye yüzecek olan İşadamı Vakkas Altınbaş'ı kutladı ve başarı diledi. Başkan Mehmet Türe Türk Halkının özgürlüğü için her zaman kahramanca mücadeleye hazır olduğunu belirtti. Barışı seven Türk halkı olarak dünyaya bir gece ansızın gelebiliriz söylemiyle mesaj vermek istiyorum diyen Başkan Mehmet Türe Kıbrıs Barış Harekatı Şehitlerini, Terörle mücadelede kaybedilen şehitleri, Deniz Şehitlerini ve Filistin ile Irak'ta can veren Müslüman ve Türkmen şehitleri andı.

 

 

Başkan Mehmet Türe ayrıca Anamur Muzu'na dikkat çekmek için “Vakkas Bey'i günlerdir enerji toplasın diye Anamur Muzu ile besliyoruz” dedi.

 

 

İşadamı Vakkas Altınbaş da yaptığı konuşmada Organizasyon ve uğurlama proğramı için Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'ye ve misafirperverliği için Anamur halkına teşekkür etti. İşadamı Vakkas Altınbaş Kıbrıs'ta dünya tarafından bir ayrımcılık uygulandığını, orada eşit iki halkın yaşadığını ve bunun tüm dünyaca bilinmesi gerektiğini belirten konuşmasında Türk İşadamlarının KKTC'ye yönelerek yatırım yapmaları için yüzeceğini kaydetti.

 
        
 
        Ayrıca Kıbrıs’a barış için yüzeceğini, adada kalıcı barış olacaksa eşit şartlarda barış ve müzakere yapılmalıdır. Avrupa destekli Rum tarafının karşısında Türkiye’nin desteği ile yaşamaya çalışan bir KKTC olduğunu belirtti. Mutlaka adada elimizin güçlü olması gerektiğini 1974 ölen şehitlerimizi unutmamamız gerektiğini belirtti.
 
        

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe işadamı Vakkas Altınbaş'a günün anısına Anamur'un simgesi olan Muzlu Kadın plaketini takdim etti.

 

 

 

Saatler 19:00'u gösterdiğinde işadamı Vakkas Altınbaş Anamur iskelesinden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe,  Anamurlular ve basın ordusu eşliğinde KKTC'ye uğurlandı. İşadamı Vakkas Altınbaş yaklaşık 40 saatlik yüzüşün ardından Pazar günü KKTC'ye ulaşacak.

 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR İçel TV ve Mersin Sun RTV ile Hatay Ergin Medya TV, yepyeni bir spor programının ortak yayınında buluşuyor.

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lig Yolunda Oynadığı İlk Play Off Maçını Kazandı.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi