gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 19  
»Bugün 866  
»Toplam 15037725  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.216.29.63
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BAŞKAN TOLLU'DAN BAYRAK TEPKİSİ

BAŞKAN TOLLU'DAN BAYRAK TEPKİSİ

Tarih 10 Haziran 2014, 22:09 Editör

Türk Bayrağının son derece özel bir kutsiyeti olduğunun altını çizen Tollu, indirmeye cüret edenler cezasız kalmamalı.

          BAŞKAN TOLLU’DAN BAYRAK TEPKİSİ

 

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Diyarbakır’daTürk Bayrağına yapılan hain saldırıyı nefretle kınadığını bildirdi. Yaptığı açıklamada Türk Bayrağının son derece özel bir kutsiyeti olduğunun altını çizen Tollu, buna cüret edenlerin cezasız kalmaması gerektiğini kaydederken, vatandaşlara da “her şeye rağmen kışkırtıcı, tahrik edici oyunlara gelmeyin” uyarısı yaptı.

 

 

 

 Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Diyarbakır’da yasadışı terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen gösteriler sırasında yüzü kapalı bir göstericinin 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığında bulunan direkteki Türk Bayrağını indirmesine ilişkin tepkisini yazılı bir açıklama ile dile getirdi. Bayrak konusunda asla taviz olmayacağını vurgulayan Tollu, “bayrak kutsaldır, namustur, bağımsızlık sembolüdür ve şehitlerimizin kanından gelmiştir. Ona uzanan hain eller kırılmalıdır. Bayrağa böylesine rahatça el uzatılmalıdır. Bu tür olayların tekrarı durumunda, devletin otoritesinin sarsılması söz konusu olur ki; bu da ülkemiz üzerinde kötü emelleri olanların daha da çok şımarmasına sebep olur. Onun için bu hakaretin cevabı verilmelidir” dedi.

 

OYUNA GELMEYELİM

 

Öte yandan vatandaşlara da itidal çağrısı yapan Başkan Tollu, bu tür davranışların tahrik edici hadiseler olduğunu, tahrike kapılarak daha büyük olayların yaşanması halinde, düşmanların ekmeğine yağ sürüleceğine dikkat çekti. “Dolayısı ile aklımızı başımıza almamız gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür ve muktedirdir. Mutlaka gereken ders verilmelidir hainlere fakat bizler dikkatli olmalı ve oyunlara gelmemeliyiz. Elbette tepkimizi göstermeli ve duruşumuzu net olarak ifade edebilmeliyiz. Fakat vatanımızın daha çok karışması, daha büyük olayların yaşanması bize değil, düşmanlarımıza yarar sağlar” dedi.

 

 

KİMSE BU DEVLETİ BÖLEMEZ

 

Açıklamasının sonunda, Türk bayrağına yapılan hain saldırıyı nefretle kınadığının bir kez daha dile getiren Tollu, “kim ne yaparsa yapsın, kim ne düşünürse düşünsün, bu milleti kimse birbirine düşüremeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz gerekeni yapar fakat asla kardeşi kardeşe düşman etmez. Hainler bilmelidir ki; bin yıllık kardeşlik hukukumuzun zedelenmesine asla izin vermeyeceğimiz gibi, bu devletin bölünmesine de asla müsaade etmeyeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği Merhum Şair Kemal Karslı için anma töreni düzenledi.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi