gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 14  
»Bugün 9  
»Toplam 15045450  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.218.70.93
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur HEM'in Yılsonu Sergisi

Anamur HEM'in Yılsonu Sergisi

Tarih 30 May?s 2014, 19:49 Editör

Anamur HEM Sene Sonu Sergisi düzenledi, sergi açılışı gerçekleştirildi.

Anamur Halk Eğitimi Merkezi Yılsonu Sergisi

 

Anamur HEM Sene Sonu Sergisi düzenledi, sergi açılışı gerçekleştirildi.

 

 

 

Anamur Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2013 – 2014 Eğitim öğretim yılı sene sonu sergisi Anamur halkının beğenisine sunuldu.

 

 

Açılış 28 Mayıs 2014 tarihinde Anamur Belediyesi Kültür ve Sanat merkezi binasında gerçekleştirildi. Her yerde, her zaman, herkes için eğitim sloganı ile hazırlanan sergiye ilgi büyüktü.

 

 

Kalabalık bir Halk topluluğunun yanı sıra sergiye; Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Belediye Başkanı Mehmet Türe, Maarif Müfettişi Çınar Arıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Kocaman, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, daire müdürleri katıldı.

 

 

Anamur Belediyesi Gençlik, Kültür ve Sanat merkezinde düzenlen serginin açılış konuşmasını yapan Halk Eğitimi Merkezi müdürü Etem Ziya Alıçlı HEM’in faaliyetleri ile ilgili bilgiler sundu. Yapılan etkinlikte örnek eserler sergilediklerini, bütün eserlerin yer darlığı nedeni ile sergilenmesinin mümkün olmadığını, göz nuru, el emeği ürünleri Anamur Halkının beğenisine sunduklarını belirtti.

 

 

Alıçlı, 2000’e yakın erkek kursiyere bir o kadar da bayan kursiyere eğitim çalışması yaptıklarını yılsonu itibari ile bu sayıyı 5000 yapmayı planladıklarını açıkladı.

 

 

Halk eğitim merkezinin açmış olduğu kurslarının çeşitlerinde bir sınırlama olmadığını, her tür kursu açtıklarını, kursiyerlere el becerilerinin yanı sıra mesleğe yönelik olarak da onları yetiştirmeye çalıştıklarını ve bir meslek sahibi yapmaya katkı sunduklarını da sözlerine ekledi.

 

 

Açılış konuşmasının ardından Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Belediye Başkanı Mehmet Türe tarafından HEM’in yılsonu serginin açılışı gerçekleştirildi.

 
 
 

Makine Nakışı, Trikotaj, Kırk Yama, El Sanatları, Oya, Süsleme, Giyim gibi dallarda öğrencilerce üretilen birbirinden güzel eserler büyük beğeni topladı.

 

 

Serginin gezilmesinin ardından verilen resepsiyonda da sergiye gelenlere, pasta, içecek, muz ve çilek ikramında bulunuldu.

 

 
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi