gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 53  
»Bugün 1916  
»Toplam 15001713  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 35.170.64.185
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Sualtı Sporcuları Anamur'da

Sualtı Sporcuları Anamur'da

Tarih 01 May?s 2014, 02:04 Editör

Mehmet Türe'nin desteği ile Anamur'a gelen ekip, Anamur Belediyespor Sosyal Tesislerinde misafir edildi

                Sualtı Sporcuları Anamur'da

Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Aziz D. Bozkurt’un girişimleri ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin desteği ile Anamur’a gelen ekip, Anamur Belediyespor Sosyal Tesislerinde misafir edildi.

 

Aralarında Akdeniz Su Altı Doğa Sporları Merkezi PADI IDC Staff Instructor TssfCmas 1 Yıldız Dalış Eğitmeni Rehber Dalıcı Soner Şanal,  Akdeniz Su Altı Doğa Sporları Merkezi Genel Koordinatörü Nesrin B. Şanal, Padi Junior Open Water Diver Ecesu Şanal, TSSF Mersin İl Temsilcisi Yalçın Polatkan, Cmas 3 Yıldız Dalıcı Asistan Eğitmeni Erdoğan Ay, Dalgıçlar Suat Gergin, Şükriye Sisli, Tanju Günbil, Halil Özer, Onur Çekiç,  Nevzat – Ebru Zenger, Oğuzhan Şanal, Yasemin – Mutlu Oğur’un bulunduğu dalış ekibine Anamur’dan da birçok tanınmış isim katıldı.

 

Pazar günü iskeleden kalkan Nomia teknesi ile Mamure Kalesi açıklarında bulunan batık uçağa dalış gerçekleştiren Akdeniz Scuba ekibine gezi boyunca Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve eşi Meliha Türe de eşlik etti.

 

Dalışın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Anamur Belediyespor Başkanı Aziz Deniz Bozkurt;

“Geçtiğimiz aylarda batırılan uçağımıza dalış yapmak için ilk kafileyi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ülke genelindeki tüm sualtı sporları dernekleri ve sivil toplum kuruluşları ile bağlantıya geçmiş durumdayız. Önümüzdeki günlerde farklı ekiplerin Anamur’a gelmesi için gerekli girişimleri yaptık.  Bunu, Anamur’da turizmin gelişmesi açısından çok önemli bir adım olarak görüyorum ve bu uçağın batırılmasında emeği geçen herkese Anamur halkı adına teşekkür ediyorum.” dedi.

  

Tekne gezisi sırasında eğlenceli dakikalar geçiren ekip, Bozyazı Toslaklar koyunda mola vererek hem yemek yedi hem de ilk dalışlarını gerçekleştirmek isteyen yeni dalgıçlara eğitim verdi. Buradaki dalışa Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Bozyazı Emniyet Müdürü M.Ercan Yılmaz’da katılım gösterdi.

Gezi ve dalış boyunca Şafak ve Hakan Küçükderya da Anamur yöresi müzikleriyle ekibi eğlendirdi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR İçel TV ve Mersin Sun RTV ile Hatay Ergin Medya TV, yepyeni bir spor programının ortak yayınında buluşuyor.

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lig Yolunda Oynadığı İlk Play Off Maçını Kazandı.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi