gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 9  
»Bugün 886  
»Toplam 15036129  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.22.249.158
» Bu sitemizi ziyaretiniz
DUYARLI VATANDAŞ AHMET ÇETİN

DUYARLI VATANDAŞ AHMET ÇETİN

Tarih 16 Aral?k 2013, 23:05 Editör

Ahmet ÇETİN biriktirdiği mavi kapakları ANED'e teslim etti.

                 DUYARLI VATANDAŞ AHMET ÇETİN

 

Bulvar caddesi bim marketi altında kebapçılık yapan Ahmet ÇETİN isimli vatandaş otuz adet beş litrelik su şişelerine biriktirdiği mavi kapağı Anamur Engelliler Ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği başkanı Hikmet NARCI’ya kebap dükkânı olan çetin kebap salonu önünde teslim etti.

 

 

 

Ahmet ÇETİN: “Uzun süre engellilere bir yararım olsun diye biriktirdiğim bu kapakları emin ellere teslim ettiğim için çok mutluyum öncelikle Anamur’umuzun kendi derneği olması yapılan yardımların kendi engellilerimize olması bizi ayrıca sevindiriyor. Bunun için dernek başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum desteğimiz devam edecek diğer vatandaşları da duyarlı olmaya bu kurumlara sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

 

  

 

Dernek Başkanı Hikmet Narcı: “Ahmet arkadaşımıza duyarlılığı ve güzel sözleri için teşekkür ediyorum  görüyorum ki artık halımız derneğe sahip çıkıyor, engellilerine sahip çıkıyor  her vatandaşımız azcık duyarlı olur bizlere destek verdikçe  bizler daha şevkle daha azimle çalışmaya devam ederiz yaptığımız çalışmalar yapacaklarımızın teminatıdır engelli kardeşlerimiz ve ailelerimiz ile uyum için de çalışıyor onların dertlerine dermen olmaya çalışıyoruz imkanlarımız dahilinde ve halkımızın desteği ile derneğimiz de çocuklarımıza zaman zaman kurslar açarak destek oluyoruz olmaya da devam edeceğiz bizi izlemeye devam edin” dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği Merhum Şair Kemal Karslı için anma töreni düzenledi.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi