gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 38  
»Bugün 75  
»Toplam 15068452  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.138.200.66
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başkan Türe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Türe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Tarih 28 Eyl?l 2013, 16:10 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Anamur'da yeni göreve başlayan kurum amirlerine bir ziyaret turu gerçekleştirdi.

        Başkan Türe Ziyaretlerini Sürdürüyor

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Anamur'da yeni göreve başlayan kurum amirlerine bir ziyaret turu gerçekleştirdi.

 

Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Tuğrul, Ali Ayhan, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Öğür ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Personellerinin eşlik ettiği ziyaretlerin ilki Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gerçekleşti. Göreve başlayan yeni İlçe Emniyet Müdürü Murat Üngör'e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Türe İlçe Emniyet Müdürü Murat Üngör ile İlçe Emniyet Eski Müdürü Fuat Tuğluoğlu'nu andılar. Başkan Mehmet Türe İlçe Emniyet Müdürü Murat Üngör'e her konuda işbirliğine hazır olduklarını belirtirken, İlçe Emniyet Müdürü Üngör de kurum ve kuruluşlarla, STK’larla ve Anamur'u bir adım öne taşıyacak herkesle iyi ilişkiler içerisinde olacaklarını, Emniyet Müdürlüğü olarak Anamur'a katkı sağlayacak tüm çalışmaların içerisinde yer alacaklarını belirtti. Anamur'un sorunları da yapılan sohbete konu oldu. Sorunların çözümü için de işbirliği hemfikrine varıldı.

 

 

 

İlçe Emniyet Müdürü Murat Üngör Başkan Türe ve beraberindekileri kapıya kadar uğurladı.

 

Başkan Mehmet Türe daha sonra Anamur Ziraat Odası Başkanlığı'na geçerek yeni seçilen Başkan Veli Kadri Temel'i ziyaret etti. Veli Temel'e başarı dileklerini belirten Başkan Mehmet Türe Anamur Belediyesi olarak Ziraat Odası ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını ve belediyenin üzerine düşen tüm sorumlulukları gerçekleştireceğini söyledi. Başkan Veli Temel de belediyenin her zaman kendilerine en büyük destekçi olacağını, tarım ile uğraşan Anamurlular'ın sorunlarının çözümü ve şartların iyileştirilmesi konusunda belediye-oda işbirliğinin önemini belirtti.

 

 

       

Anamur'da gerçekleştirilmesi düşünülen Tarım Fuarı konusunda da fikir alışverişinde bulunan Başkanlar fuar konusunda da işbirliğinin önemine dikkat çektiler.

 

Başkan Mehmet Türe Ziraat Odası'nın ardından Meteoroloji Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Meteoroloji Müdürü Abdurrahman Kınay ile görüşen Başkan Mehmet Türe'ye Müdür Kınay Meteoroloji'nin çalışma sistemini anlattı.

 

Anamur'u çok sevdiğini belirten Müdür Kınay Meteorolojinin misafirhanesinde yapılan çalışmalar hakkında da Başkan Mehmet Türe'yi bilgilendirdi.

 

 

 

Başkan Mehmet Türe son olarak da Anamur Askerlik Şubesi Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi. Kendisi de Emekli Bir Subay olan Başkan Mehmet Türe hassasiyet göstererek askeri alanda fotoğraf çektirmedi.

 
        
 

 Anamur Haberci gazetesini de ziyaret eden TÜRE Anamurhaberci gazetesi sahibi Halit DOLU ile basın, basın sorunları ve Anamur gündemi ile ilgili konularda sohbet etti. Basın bürosunda olmanın havası ile bol bol resim çekildi.

 
          

  ZİYARETLERDE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLAR

 

 

          
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor

Esmira Güneş Yeni Kitabını Yayına Hazırlıyor Şair Esmira Güneş bu kez de okurlarını fazla bekletmeden "Zerdap Kahramanları " adlı yeni kitabını yazmaya başladı....

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi