gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 16  
»Bugün 1271  
»Toplam 15036514  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.139.97.157
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur Lisesinde Diploma Heyecanı

Anamur Lisesinde Diploma Heyecanı

Tarih 20 May?s 2013, 23:23 Editör

Bu yıl dört yıllık eğitim maratonunu başarıyla tamamlayan 226 öğrenci düzenlenen bir törenle diplomalarını aldı.

Anamur Lisesinde Diploma Heyecanı

Anamur’un en köklü lisesi olan Anamur Lisesi dün çok önemi bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bu yıl dört yıllık eğitim maratonunu başarıyla tamamlayan 226 öğrenci düzenlenen bir törenle diplomalarını aldı.

          

Okul bahçesinde gerçekleşen tören oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

          

Törene Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, AK Parti Anamur İlçe başkanı Ahmet Yıldırım, çeşitli okulların müdürleri, Öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Programa katılan konuklara kapıda etli pilav ve ayran ikramı yapıldı.

          

Tören İstiklal Marşının okunmasının ardından Anamur Lisesi resim öğretmeni Hasan Tuğrul’un gözetiminde öğrencilerin hazırladığı “ebru sanatı “ konulu serginin açılışı yapıldı. Daha sonra bu yıl okulda dereceye giren öğrencilere plaket ve diplomaları verildi.

          

Bu yıl okulu birincilikle tamamlayan Büşra Uçar, ikincilikle bitiren Melike Toslak ve Songül Tıraşoğluna hediye ve diplomaları takdim edildi. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler kendilerini yetiştiren okul öğretmenlerine çok şey borçlu olduklarını vurguladılar.

          

Daha sonra konuşmak için kürsüye gelen okul müdiresi Ayşe Peykan  “Bu yıl çok değerli öğretmenlerimizin üstün gayretleri sonucu mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitimlerinde ve yaşamlarında başarılar dilerim. Geçtiğimiz yıl mezun olan ve üniversite sınavların büyük başarı yakalayan öğrencilerimizin bu yıl da aynı başarıyı yakalayacağına olan inancım tamdır. Bu vesileyle öğrenci velilerini de ayrıca kutlamak isterim.”dedi. Bu konuşmanın ardından sırayla tüm öğrencilerin diplomaları verildi.

          

Günün finalinde verilen komutla tüm öğrenciler keplerini fırlatarak doyasıya bu günün tadını müzik eşliğinde çıkardılar.

           

Programın bitiminin ardından canlı müzik eşliğinde dans edip eğlenen öğrenciler dört yılın yorgunluğunu eğlenceyle attılar. 

 

 

Haber: Önder DEMİR-Anamur

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SOSYAL - KÜLTÜREL

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ

MERSİN'DE YILIN ENLERİ BELİRLENDİ 30 yılı aşkın basın sektöründe faaliyet gösteren Ergin Medya, 2023 yılının Mersin Yılın Enleri projesini hayata geç...

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI

MEŞYAD'DA ŞAİR KEMAL KARSLI ANILDI Mersin Şairler ve Yazarlar Derneği Merhum Şair Kemal Karslı için anma töreni düzenledi.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi