ANAMUR'DA ÖGRENCİLERE SİNEMA PROGRAMI


Açıklama: Anamur Belediyesi Sinema Günleri kapsamında bu gün Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursu öğrencileri ve öğretmenlerini misafir etti.
Kategori: ANAMUR
Eklenme Tarihi: 10 ?ubat 2019
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 11:45
Site: gazete anamur
URL: http://www.gazeteanamur.com/haber_detay.asp?haberID=3212


          ANAMUR’DA ÖGRENCİLERE SİNEMA PROGRAMI

 

Anamur Belediyesi Sinema Günleri kapsamında bu gün Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursu öğrencileri ve öğretmenlerini misafir etti.

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kibrit’in de aralarında olduğu yaklaşık 200 kişilik ekip Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı Organize İşler 2  filmini izledi.

 

 

Program  film sonunda ise Sinemanın Kafeterya kısmında sohbet eşliğinde devam etti.

 

Filmi çok beğendiğini ifade eden öğrenciler  organizasyon için Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ ye teşekkür etti.

 

 

Program sonunda sinema günleri hakkında değerlendirmede bulunan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe  Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim  ve Öğretimi Destekleme Kursunun ne kadar önem arz ettiğine dikkat çekti. Türe “ Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz Başkanımıza bu gençler adına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Eğitimi Destekleme Kursları, bizim geleceğimiz olan genler için resmen umut oldu. Biz de elimizden geldiğince çocuklarımıza destek olmak istiyoruz. Bu bağlamda sınavları yaklaşmışken moral ve motivasyonlarını arttırmak adına çocuklarımıza bir sinema programı organize ettik.” dedi.