İYİ PARTİ NERSİN İL BAŞKANLIĞI KURULUŞ TOPLANTISI YAPILDI


Açıklama: Mersin'de İYİ Partililer yemekte buluşarak kuruluş toplantısı gerçekleştirdi.
Kategori: SİYASAL
Eklenme Tarihi: 16 Ocak 2018
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 20:39
Site: gazete anamur
URL: http://www.gazeteanamur.com/haber_detay.asp?haberID=3067


İYİ PARTİ NERSİN İL BAŞKANLIĞI KURULUŞ TOPLANTISI YAPILDI

 

Mersin’ de İYİ Partililer yemekte buluşarak kuruluş toplantısı gerçekleştirdi.

 

Mersin İl Başkanlığınca düzenlenen yemeğe Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın yanı sıra Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz,    Mersin İl Başkanı Dr. İbrahim Özel ve Mersin’deki tek İYİ Parti Belediye Başkanı olan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe,  Eski Milletvekili Behiç Çelik ile birlikte İl yönetimi,  13 İYİ Parti İlçe Başkan ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

 

 

 

Koray Aydın: “Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini Kesinlikle Akşener Kazanacak”

 

Toplantı da konuşan Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Atatürk’ün koyduğu hedefler doğrultusunda ilerlemesini ve gerçek anlamda Türk-İslam âleminin liderliğini hedefleyen bir siyasi parti kurduklarını dile getirdi. Mersin’in ve Mersinlilerin yeri her zaman ayrıdır diye sözlerine devam eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın; Mersinli Partililere İyi Parti’nin oy oranının en az yüzde 20 olduğunu ifade eden Aydın, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yaptırdıkları anketlerde de Meral Akşener isminin öne çıktığını savundu. Seçimlerde ikinci tura Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Meral Akşener'in katılacağını, "Şu an ki anketlerde Genel Başkanımız kafa kafaya oy oranına sahip Kararsız bir kesim çıkıyor. Kararsızların tercihi sonucu etkiler Ben buradan iddia ediyorum, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kesinlikle Akşener kazanacak” dedi.

 

 

Toplantıda söz alan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe konuşmasına, aralarında bulunduğu için Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın ve Ayfer Yılmaz’a teşekkür ederek başladı.

 

             

 

Başkan Türe “Mersin’de İYİ Parti’yi birinci Yapmaya Hazırız.”

 

Başkan Mehmet Türe “Ülkemiz âdete bir sırat köprüsünden geçiyor, ülkemiz sıkıntılar içinde 2 yıl önce sizlerle ve buraya gelemeyen memleket sevdalarıyla yola çıktık büyük sıkıntılar çektik büyük zorluklarla karşılaştık, adeta yalnızlaştırıldık hedef gösterildik ama ülkemiz böyleyken ülkemizin derdi dağları aşmışken korkmak kenara çekilmek yakışır mıydı? Sizlerle 2 yıldır beraberiz Liderimiz Meral Akşener hanımefendinin önderliğinde İYİ Parti saflarında yollarımızı sıklaştırdık. Ben çok isterdim ki Mersin’in tek İYİ Parti Belediye Başkanı ben olmayayım, tek olduğum için sevinçliyim, gururluyum, onurluyum ama bir o kadar da yalnız kaldığım için üzgünüm bu duygularımı Sayın Bakanım Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın beye ilettiğim zaman benim düşüncemin tam tersi bir cevap verdi. Sayın Başkan bu dava Memleket davası, bu partiyi Türk Milleti kurdu kusura bakmayın hiç kimsenin ayağına gitmeyeceğiz dedi. Vatanını seven memleketini seven kendi nefsi ve hedeflerini bir kenara koyanlar yarın bir gün bizim kapımızı çalar dedi. Sayın genel başkan yardımcıma dedim ki fikrimi değiştiriyorum ve size katılıyorum. Memleketini sevenler, vatan sevdalıları şimdi burada.  3 hafta önce Sayın Genel Başkan Yardımcımızın daveti üzerine Ankara’ya Genel Merkeze gittik ve İl Başkanımıza görevi tebliğ ederken tavsiyelerde bulundu bizleri yönlendirdi. Bizde kendilerine Sayın Genel Başkan Yardımcım rahat olun Mersin teşkilatları Türkiye’de en başarılı örnek seçilecek bir kuruluşa hep beraber adım atacak bunun sözünü veriyoruz. Biz Liderimize ve Genel Başkan Yardımcılarına basının önünde söz veriyoruz Mersin’de İYİ Parti’yi birinci parti yapmaya hazırız. Mersin’de Büyükşehir dâhil olmak üzere 13 belediyeyi almaya hazırız.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

  

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın konuşmasının ardından,  İl Başkanı, İYİ Parti Anamur Belediye Başkanı, 13 İlçe Başkanı ve partililer birlikte pasta keserek kuruluşlarını kutladılar.

 

www.gazeteanamur.com