Başkan Mehmet Türe Kadınlar Günü'nü Kutladı


Açıklama: Anamur'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek kadınların günlerini kutladı.
Kategori: ANAMUR
Eklenme Tarihi: 07 Mart 2017
Geçerli Tarih: 28 Mart 2024, 14:39
Site: gazete anamur
URL: http://www.gazeteanamur.com/haber_detay.asp?haberID=2941


Başkan Mehmet Türe Kadınlar Günü’nü Kutladı

 

Anamur’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek kadınların günlerini kutladı.

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çalışan bayanları ziyaret etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce düzenlenen programda ilk olarak Karanlar muz sarartma tesisine ait olan çilek serasını ziyaret eden Başkan Türe çalışan hanımlarla bir araya geldi. Başkan Türe ziyaretinde çilek tarlasında çalışan bayanlara Dünya 8 Mart Kadınlar günü münasebetiyle el kremi ve eldiven hediye etti.

 

www.gazeteanamur.com

 

8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle gerçekleştirdiği çile tarlası ziyaretinde konuşan Başkan Türe : “Evine helal yoldan ekmek götüren değerli bayanlarımızı çalıştıkları yerde çilek tarlalarında, muz seralarında ziyaret etmek bizi onure etti, gurur verdi, tabi onları senede bir defa değil, her zaman hatırlamamız gerekiyor. Bayanlarımızın kıymetini, değerini anlamamız gerekiyor. Bu vesile ile tüm Anamurlu bayanlarımızın da gününü kutlarım.’ dedi.

 

Bayanlar Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye ziyareti dolayısıyla teşekkür ederken belediye ekibine çilek ikram ettiler.

 

www.gazeteanamur.com 

 

 

Başkan Türe Karanlar çilek serası ziyaretinden sonra Kılıç Tarım’ı ziyaret etti. Kılıç tarım sahipleri Haydar Kılıç ve Eşi ile bir süre sohbet ettikten sonra Kılıç tarım fabrikasında ve çilek serasında çalışan bayanlarla bir araya geldi.

 

Ziyaret sırasında konuşan Başkan türe ‘ben her zaman Anamur’dan bahsettiğimde Tarım ve Turizm kenti olarak bahsediyorum. Bu gün buraya 8 Mart dolayısıyla bir ziyaret yaptık ancak biz çalışan bayanlarımızın her zaman yanındayız, çam sakızı çoban armağanı olan eldiven ve el kremini sizlere takdim ediyorum gününüz kutlu olsun’ dedi. Başkan Türe her iki firma sahibine de bayanlara bünyelerinde yer verdiği için plaket takdim etti.

 

www.gazeteanamur.com

 

 

Kılıç Tarım ziyaretinin ardından Başkan Türe Anamur Halini ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar diledi. Ziyaret sırasında komisyoncu iş yerlerinde çalışan bayanlara el kremi ve eldiven  hediyelerini armağan etti.

 

Başkan Türe ayrıca Hal ziyaretinde Anamur Hal Komsiyoncular Derneğine de uğradı. Başkan Mehmet Türe dernekte yeni yapılacak olan hal yeri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.